Výhru vystřelili Musil s Ogiomadem

Rezerva udeřila třikrát po přestávce a z Plzně veze tři body.

Výhru vystřelili Musil s Ogiomadem

V Plzni ze rezervu nastoupil i Novák. Na lavičce byl připraven Ugwu. V úvodu musel kvůli zdravotním problémům odstoupit ze hry domácí Herc, který přišel vypomoci Plzni spolu s Adamem Hlouškem.

Bohemians zachytili lépe úvod utkání, ale do větších příležitostí se nedostávali. Zároveň zvládali zachytávat náběhy domácích hráčů, takže mohl brankář Kouba zůstat v klidu.

Až po půlhodině hry vypálil za šestnáctkou Václavík, ovšem gólman Bleha s vypětím všech sil ránu vyrazil na rohový kop. První půle tak skončila bezbrankovou remízou.

Po pauze nastoupili do hry Ogiomade se Zemanem. A po hodině hry se Klokani prosadili. Zeman dostal přihrávku doprava, našel přesně Musila, který nádhernou ránou pod břevno poslal Klokany do vedení. O malou chvilku později se Musil dostal do samostatného úniku po přihrávce Zemana a přidal druhý gól.

Plzeňští se snažili zvrátit stav duelu, ale pozorná obrana Klokanů pečlivě střežila vlastní šestnáctku. Naopak třetí gól mohl přidat Zeman, ale střílel vedle levé tyče.

V závěru si ještě přichystal míč Ogiomade a střelou na zadní tyč přidal třetí gól. Bohemka tak oplatila Plzni domácí porážku a zvítězila.