Čtvrtá výhra po rychlém obratu

Rezerva během čtyř minut otočila stav utkání a zvítězila.

Čtvrtá výhra po rychlém obratu

Za B tým nastoupili proti Písku i Pokorný, Šmíd a Novák. V úvodu se dostávali do šancí Klokani. Do téměř odkryté branky pálil Seniv, ale jeho střele v cestě do sítě zabránil Běloušek, jenž míč odkopnul pryč. Poté Pokorný našel pasem za obranu Nováka, který střílel nádherně z prvního doteku, ovšem balon letěl jen malý kousek vedle pravé tyče.

Bohemians na mokrém trávníku lépe kombinovali a nadále útočili. Centr Lehovce si našel Peričevič, ale podklouzl a nezvládl zakončit naplno. První poločas tak skončil bez branek.

Bohemians Praha 1905 B - FC Písek
Bohemians Praha 1905 B - FC Písek
Zkraje druhé půle se bohužel radovali hosté, když se prosadil střídající Voráček. Vedení Písku mohl být rázem dvoubrankové, ale Kouba fantasticky skokem vypíchl míč od nohou Ulbricha.

Srovnat stav mohl Novák, který se dostal individuálně přes hráče, ale střelu zablokoval Běloušek. Pak uháněl sám na branku Ogiomade, ale gólman Satrapa famózním zákrokem vychytal záložníka Bohemky.

Klokani se ale přece jen dočkali, když jejich tlak proměnil ve vyrovnávací gól Ogiomade po přihrávce Patrika Valy. O chvilku později si na centr Jirsy naskočil na zadní tyči Novák a hlavou zařídil vedení Bohemians. V nastaveném čase hosté zahrávali přímý kop z velmi dobré pozice, ale brankář Kouba naprosto úžasným zákrokem vytáhl pod břevnem míč na rohový kop.

Zelenobílí tak prokázali stoupající formu a vyhráli počtvrté v řadě.