Valeš, Brabec a Rondzik prodloužili smlouvy

Bohemians stabilizují současný kádr do budoucna.

Valeš, Brabec a Rondzik prodloužili smlouvy

Sportovní vedení Bohemians mělo na konci uplynulého týdne velmi na pilno. Nejprve jsme v pátek informovali na klubových sociálních sítích o prodloužení kontraktu s brankářem Romanem Valešem, který svým podpisem na smlouvě stvrdil setrvání v Ďolíčku do 30. června 2022.

"Jsem rád, že mám tu možnost v Bohemce pokračovat. Cítím se tady výborně a nic mi tu nechybí. Zároveň se nám i daří jako týmu a chceme tu cestu dotáhnout až do úspěšného konce. Těším se, až budu chytat znovu před zaplněným Ďolíčkem, protože i to je jeden z důvodů, proč se mi tady tolik líbí," řekl po podpisu brankář Roman Valeš.

V sobotu pak své smlouvy prodloužili také asistent trenéra Erich Brabec a kondiční trenér Rudolf Rondzik. Oba budou v klubu pokračovat po boku trenéra Luďka Klusáčka minimálně v další sezoně 2020/2021. Pouze formality pak zbývají ke stejnému kroku u maséra Šimona Šendery, který by měl s Klokany také strávit následující ročník.

Erich Brabec k nové smlouvě řekl: "Jsem rád, že můžu pokračovat se současným skvělým kolektivem a doufám, že i v příští sezoně navážeme na současné výkony a budeme naše hráče společně posouvat výš a výš. Zároveň doufám, že i já osobně se budu zlepšovat v trenérské práci, která mě baví a naplňuje."