Vítězná série rezervy skončila se Slavií

Bohemians padli po bojovném výkonu s vršovickým rivalem.

Vítězná série rezervy skončila se Slavií

Proti rezervě Klokanů nastoupili za B tým Slavie i Tijani s Felipem. Po deseti minutách se po sporné ofsajdové situaci dostal do šance Vlasák a se štěstím prostřelil brankáře Koubu.

Vzápětí se do velké šance dostal Musil, který byl už po přihrávce Peričeviče sám před hostujícím brankářem, ale ten ho fantastickým zákrokem vychytal. Pak Novák krásnou přihrávkou našel za obranou nabíhajícího Peričeviče, který ale křižnou střelou trefil jen pravou tyč. Bohemians si i nadále vytvářeli šance. Novák vystřelil ze střední vzdálenosti a jeho rána zapadla přesně k tyči. Poté ale hlavní rozhodčí branku neuznal kvůli údajné teči Peričeviče. Srovnat stav mohl i střídající Nátr, ale v samostatném úniku bohužel trefil jen pravou tyč.

Zelenobílí se nakonec dočkali. Peričevič obešel brankáře a střelou do prázdné branky srovnal stav duelu. Hosté si mohli vzít vedení zpět, ale Vlček pálil ze střední vzdálenosti jen do břevna. První poločas tak skončil za nerozhodného stavu.
Bohemians Praha 1905 - SK Slavía Praha B
Bohemians Praha 1905 - SK Slavía Praha B
Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal a remízový stav dlouho svítil na ukazateli skóre. Pak se ale ve skrumáži prosadil hostující Šilhan a poslal hosty do vedení.

Vzápětí ale Begič skvělým sprintem a bojovností vybojoval pro svůj tým pokutový kop, který proměnil Ogiomade. Během dalších pěti minut se prosadili hostující Šilhan se Zeronikem, čímž vytvořili svému týmu dvoubrankový náskok.

V závěru se dral do úniku Štěpánek, ale fauloval ho Tijani za cenu žluté karty. Jelikož už jednu měl, tak byl vyloučen. Klokani tak prohráli se Slavií a jejich vítězná série skončila.