Doplnění 4. vlny distribuce vstupenek

Volný prodej bude rozdělen na dvě části.

Doplnění 4. vlny distribuce vstupenek

Bohemians hrají v sobotu důležité odvetné utkání na domácí půdě. Z nařízení Ministerstva zdravotnictví je kapacita Ďolíčku snížena na 1 575 míst. Z tohoto množství klub uvolnil 1 350 vstupenek pro vlastní fanoušky, v prvních fázích zejména klubové permanentkáře. Ze zhruba 1 900 permanentkářů všech kategorií do dnešního poledne využilo svou možnost přibližně 750 zájemců. Ti, kteří tak neučinili, mají poslední šanci do dnešních 15:59. Od 16:00 bude forma distribuce překlopena na klasický prodej za plnou cenu vstupenky, tedy 200 Kč a 300 Kč.

Vzhledem k velkému množství zbývajících míst a informacím o větším zájmu z tábora soupeře dnes sportovní úsek Bohemians požádal vedení klubu, aby využilo všech dostupných prostředků distribuce tak, aby si vstupenky nemohli ve větší míře pořídit fanoušci soupeře na úkor fanoušků Bohemians, kteří na volný prodej čekají. "Jménem hráčů a realizačního týmu vyzývám fanoušky, aby s nákupem vstupenek neváhali. Aby v tomto důležitém utkání vytvořili v Ďolíčku maximální možnou domácí atmosféru a nedopustili vytvoření minisektoru hostů. Zejména poté, co na Slovácku nebylo vpuštěno přibližně 10 fanoušků Bohemians, kteří vážili dlouhou cestu na Moravu a celé utkání povzbuzovali svůj klub za branami stadionu," řekl k požadavku sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Jediným identifikačním nástrojem, který klub může použít, jsou členské karty, ať už permanentky, karty DFB nebo karty fanklubu. Fanoušci Bohemians jsou na takovou formu předprodeje již zvyklí z nejrizikovějších zápasů.

Dnešní 4. vlna tak bude rozdělena na dva časové úseky po 24 hodinách. Od dnešních 16:00 bude volný prodej otevřen opět pro držitele permanentek, kteří tak smějí online přikoupit další až 4 vstupenky pro své rodinné příslušníky, kamarády a přátele z Ďolíčku. Stejnou možnost budou mít také členové DFB a oficiálního fanklubu, kterým pro nákup poslouží kód z členské karty. Takový prodej poběží online na www.ticketportal.cz a také ve fanshopu v Ďolíčku (dnes 16:00 - 18:00, zítra 10:00 - 12:30/13:30 - 15:00).

Ředitel klubu Darek Jakubowicz k tomuto doplnil: "Věřili jsme, že na začátku 4. vlny vůbec nebudeme problém nadbytku vstupenek řešit. Proto jsme od začátku s omezením na členská čísla nepočítali. Nicméně situace je taková a my musíme mít nejvyšší zájem na tom, aby v Ďolíčku byli opravdu Klokani tělem i duší. Klub hraje o historický úspěch po dlouhých desítkách let. V případě úplného volného prodeje čelíme riziku, že nejrychlejší budou fanoušci soupeře, což nechceme dopustit." Klub si je vědom, že ne všichni potřebné členské číslo mají. "Je nám jasné, že jsou velcí fanoušci Klokanů, kteří čekají na volný prodej a žádné karty nemají. Ty bych chtěl poprosit, aby se zkusili spojit se svými známými a přáteli, případně ve fanouškovských skupinách na Facebooku, zda někdo nemá možnost jim vstupenku zajistit na svůj průkaz a tím nám pomoci smazat riziko, že se vstupenky dostanou do nesprávných rukou," dodává Jakubowicz.

Tento výhradní prodej pro identifikované fanoušky Bohemians bude probíhat 24 hodin. V pátek 26. června v 16:00 se otevře možnost prodeje bez omezení. Ke vstupenkám se pak dostanou i příznivci hostujícího klubu, pokud jim fanoušci Bohemians nějaká místa na svém stadionu nechají.