Poděkování permanentkářům

Vážíme si podpory držitelů permanentních vstupenek.

Poděkování permanentkářům

Vážení permanentkáři Bohemians, touto cestou bychom Vám chtěli jménem celého klubu poděkovat za podporu, kterou nám vyjadřujete po restartu soutěže. Zákazy a omezení chodit na fotbal se dotýkají nejen Vás, ale i nás. Rádi bychom dostáli svým závazkům vůči Vám, bohužel vyšší moc nám to nedovoluje. Po opětovném rozběhnutí soutěže se začala čísla přítomných v Ďolíčku navyšovat a my jsme se snažili v první řadě v co největším počtu uspokojit především Vás – naše permanentkáře. Spousta z Vás už nám dala najevo, že situaci chápe. Vina není na straně Bohemky ani nevznikla její vůlí. Píšete nám, že permanentkou podporujete klub i přesto, že jste nemohli na všechny předplacené zápasy. Považujeme to za opravdu velké gesto oddanosti klubu s klokanem ve znaku.

Z toho důvodu jsme se rozhodli pro každého permanentkáře 2019/2020 s tímto postojem připravit „Plaketu věrného Klokana“. Tento děkovný list vlastnoručně podepsaný Antonínem Panenkou získáte od klubu na památku toho, že jste Bohemku opět podrželi v těžké chvíli. Věříme, že i pro Vás to bude milá vzpomínka na nemilou situaci, která paradoxně vyústila ve sportovně velmi úspěšný závěr sezony. Věříme, že pro každého fanouška bude mít tento pro jiné kus papíru mnohem vyšší cenu.

Víme také, že některé kluby tuto situaci plánují řešit slevou na permanentku 2020/2021. Chceme Vám upřímně a otevřeně říct, že Bohemka si takové gesto nemůže dovolit. Je to téma citlivé, ale nebojíme se o něm s Vámi mluvit na rovinu. Na závěr říkáme ještě jedno VELKÉ DĚKUJEME, Klokani!