Vzhůru do náročné odvety

Bohemka bude v úterý večer bojovat o postup.

Vzhůru do náročné odvety

Po sobotní porážce už zítra večer vrhne Bohemka všechny své síly do velmi těžké odvety, v níž bude chtít smazat manko z prvního finálového klání. Před svěřenci trenéra Luďka Klusáčka stojí sice těžký úkol, avšak forma a výkony Bohemians po koronavirové pauze ukazují obrovskou sílu týmu, který góly střílet rozhodně umí.

První finálový duel se vyvíjel trochu jinak, než hovoří konečný výsledek. Ačkoliv Mladá Boleslav od třicáté minuty do konce první půle držela míč více, tak Klokani měli hned tři zajímavé možnosti Levinem, Pulkrabem a Jindřiškem. Nejvíce toho z hráčů Bohemians naběhal obránce Daniel Krch (11 322 m). Krajní obránce Till Schumacher odsprintoval 157 metrů. Nejvíce útočných přihrávek distribuoval Lukáš Hůlka (39).

Klokani se chystají na Finále Fortuna ligy
Klokani se chystají na Finále Fortuna ligy
Daniel Köstl poukázal na odlišnou formu Středočechů, ale spolu se svými spoluhráči je odhodlán se o postup porvat: "Boleslavi se nedařilo na jaře v základní části, ale pak chytli formu. A zrovna v momentě, kdy ji nejvíc potřebují. Zvládli dvakrát porazit České Budějovice a jednou nás. Pořád ale máme sílu a tým na to, abychom jim to doma vrátili."

Odvetný finálový souboj s Mladou Boleslaví se hraje v Ďolíčku v úterý od 20 hodin. V přímém přenosu ho bude vysílat ČT sport. Hlavním rozhodčím bude Miroslav Zelinka. Na čarách mu budou asistovat Jan Paták a Radim Dresler. Čtvrtým sudím bude Tomáš Klíma. Zápas je vyprodaný a předprodej vstupenek již skončil. Společně s vámi budeme bojovat o postup za jakékoliv situace. Zpravodajský servis z utkání sledujte na našich sociálních sítích nebo pod hashtagem #BOHMBL.