Hráči na hostování ve druhé lize

Přinášíme souhrn statistik kmenových Klokanů.

Hráči na hostování ve druhé lize

Tomáš Fryšták - zkušený brankář během jarní části vychytal v brance Baníku Sokolov čtyři čistá konta ve čtrnácti zápasech, ale ani to nakonec nestačilo na záchranu tamního celku ve druhé lize. O sestupu se rozhodlo až v posledním kole, kdy měl tým okolo Tomáše Fryštáka stejně bodů jako Varnsdorf, jenže kvůli horšímu skóre ze vzájemných duelů opustil druhou nejvyšší soutěž právě Sokolov.

Jan Vondra - levonohý krajní obránce strávil jaro v sokolovském Baníku spolu s Tomášem Fryštákem. Patřil k hlavním exekutorům standardních situací, ale gólově se neprosadil.

Jakub Rada - kreativní středopolař naskočil za Hradec Králové do jedenácti duelů a hned v tom druhém vstřelil gól. Se svými spoluhráči nakonec zakončil sezonu na velmi pěkném čtvrtém místě.

Matěj Koubek - mladý forvard odehrál celkem 364 minut (v přepočtu 4 celá utkání), ale během 21 zápasů. Ukázal ovšem dobrou střeleckou formu, neboť vstřelil čtyři góly.

Jan Záviška - ofenzivní univerzál nastoupil na jaře za Vlašim do všech zápasů a dal tři branky. Přičemž hned dvě do sítě Varnsdorfu, čímž zajistil výhru svého týmu (2:1). Třetí brankou se podílel na obratu dohrávaného utkání v Třinci.

Michal Vrána - dostal větší prostor v dresu Vlašimi ve druhé polovině jarní části a připsal si krom odehraných minut do statistik i body. Proti Vyšehradu (1:1) a Žižkovu (výhra Vlašimi 1:0) si připsal asistence na obě vstřelené branky. Gólově se prosadil v duelu s Jihlavou (2:3) a dokonal obrat proti Třinci (2:1).

Filip Hašek - na jaře naskočil do hry ve třech zápasech a sezonu zakončil se třemi vstřelenými brankami.

Celkové statistiky

Tomáš Fryšták - 14 zápasů - 1260 minut - 4 čistá konta
Jan Vondra - 13 zápasů - 1125 minut
Jakub Rada - 11 zápasů - 833 minut - 1 gól
Matěj Koubek - 21 zápasů - 364 minut - 4 góly
Jan Záviška - 14 zápasů - 997 minut - 3 góly
Michal Vrána - 9 zápasů - 497 minut - 2 góly - 2 asistence
Filip Hašek - 14 zápasů - 793 minut - 3 góly