Příprava pokračuje dalšími zápasy

Klokani odehrají v tomto týdnu minimálně dvě přípravná utkání.

Příprava pokračuje dalšími zápasy

V prvním srpnovém týdnu Klokany čeká náročný program. Během tří dnů totiž sehrají hned dva přípravné duely. V úterý večer nejprve změří síly s druholigovou Chrudimí. Ve čtvrtek dopoledne pak Klokani přivítají Táborsko. O zápasovém programu na víkend budeme informovat.

Chrudim se ve druhé lize umístila na desáté příčce. Po koronavirové přestávce doma přestřílela Jihlavu (4:3 - za Jihlavu skóroval Matěj Koubek). Dobré utkání odehrála i na hřišti postupujícího Brna (prohra 2:3). Východočeši ovšem také prohráli na hřišti sestoupivšího Sokolova (0:3). Nejlepším střelcem týmu se s osmi brankami stal Daniel Vašulín. Během koronavirové pauzy se Klokani střetli s Chrudimí v rámci tréninkového utkání, které vyhráli po brankách Šmída a Osmančíka (2:1). Sledujte naše sociální sítě, kde budeme informovat o nejdůležitějších momentech utkání.

AKTUALIZACE: Utkání začíná v 17 hodin a hrát se bude v Ďolíčku. O případném streamu budeme informovat.

Klokani zahájili letní přípravu
Klokani zahájili letní přípravu
Ve čtvrtek Bohemians odehrají přípravný duel proti Táborsku, které v příští sezoně bude hrát opět druhou ligu. Ve skupině A nedokončené České fotbalové ligy vyhrálo Táborsko s dvoubodovým náskokem na AC Sparta Praha B. Nejlepším střelcem byl s jedenácti brankami Zbyněk Musiol. O dvě méně vstřelil Mpondo Martins Daniel Toutou. V rámci Letní ligy se Táborsko dvakrát utkalo s B týmem Bohemians a v obou zápasech zvítězili právě Klokani (doma 2:1, venku 2:0). Vítězem turnaje se nakonec o pouhý bod před Bohemkou stalo Táborsko. 

AKTUALIZACE: Zápas se odehraje na Lokádě od 11 hodin. 

Pokud bude některé utkání přesunuto do Uhříněvsi, tak bude odehráno na tréninkové ploše bez přítomnosti diváků. Sledujte náš web a sociální sítě.