Plaketa věrného Klokana

Permanentkáři z loňské sezony mohou získat památeční list.

Plaketa věrného Klokana

Jaro roku 2020 bylo zvláštní ve všech směrech. Nejen na fotbalových hřištích se život otočil kvůli koronaviru o 180°. Bohemku i její fanoušky zasáhla tato událost velmi citlivě. Klub se prakticky ze dne na den ocitl v situaci, kdy se zastavily provozní příjmy ze vstupného, cateringu, fanshopu a další. Fanoušci s celosezonní vstupenkou pak najedou nemohli stadion navštívit, přestože měli vstupné předplacené.

Postupem času se situace malými krůčky zlepšovala a část fanoušků na stadion nakonec vyrazit mohla. Současně s tím se Bohemians setkali s obrovskou vlnou podpory od svých příznivců, kteří si uvědomují, že klub potíže nezpůsobil. Přestože nemohli na všechna předplacená utkání, pořízení permanentky berou jako formu podpory svého klubu.

Klub se rozhodl tyto fanoušky odměnit Plaketou věrného Klokana, což je děkovný list podepsaný kapitánem Josefem Jindřiškem a prezidentem Antonínem Panenkou. Na jeho zisk má nárok každý permanentkář 2019/2020, který permanentku zaplatil a nenárokuje si žádnou kompenzaci.

Máte-li o tuto plaketu zájem, napište si o ni na mail eliska.machova@bohemians1905.cz. Je potřeba uvést do mailu údaje z permanentky (číslo permanentky, jméno držitele, umístění). Plaketu s vaším jménem připravíme obratem k vyzvednutí do fanshopu v Ďolíčku.

Ještě jednou vám všem děkujeme! MY VŠICHNI JSME BOHEMKA!