Potřetí v přípravě vítězně

Vlastní branku si vstřelil Navrátil a prosadil se také Novák.

Potřetí v přípravě vítězně

Proti Táborsku nastoupil v brance Kouba. Po zdravotních problémech se vrátili do sestavy Nečas s Vodhánělem. Od úvodu byli lepší Bohemians. Brzy se i dostali do vedení, když si Schumacherův centr srazil do vlastní branky hostující kapitán Navrátil.

Hosté se do zakončení dostali až poté, ale Kouba neměl se střelou Havrdy sebemenší problém. Další střelu Bohemians měl na svědomí Jindřišek, ovšem za hranicí šestnáctky pálil vedle.

Bohemians Praha 1905 - FC MAS Táborsko
Bohemians Praha 1905 - FC MAS Táborsko
Zčistajasna mohl srovnat Tolno, jenž už byl sám před Koubou, ale mladý gólman ukázal fantastický reflex a příležitost zneškodnil. První poločas tak Klokani vyhráli jednobrankovým rozdílem.

Do druhé půle Bohemka prostřídala téměř celou jedenáctku. A dočkala se druhé branky. Květovu přihrávku obránce Táborska sice srazil, ale Bartek efektními nůžkami našel Nováka, který neměl problém doklepnout balon do sítě, čímž navýšil náskok.

A gólů mohlo být i více. Po centru Haška se do zakončení prodral Ugwu, ovšem pálil jen do břevna. Vzápětí Vaníček prostrčil balon Bartkovi, který našel Květa, jenž tvrdou ránou trefil clonícího hráče. V samém závěru předvedl skvělý zákrok Kouba, když vytáhl konečky prstů střelu Plachého na rohový kop.

Bohemka si náskok pohlídala a i třetí přípravný zápas zvládla vítězně.