V sobotu hrají Klokani hned dvě utkání

V Uhříněvsi se Bohemka utká s Jabloncem a Žižkovem.

V sobotu hrají Klokani hned dvě utkání

Aktuální tréninkový týden vyvrcholí Klokanům dvěma zápasy v Uhříněvsi. Nejprve se utkají s Jabloncem a následně přijede druholigový Žižkov.

Severočeský celek dorazí i s několika novými hráči, mezi kterými je i Jakub Podaný, jenž v minulé sezoně hrál za Bohemians. Potvrzenými posilami jsou Václav Pilař s Ivanem Schranzem a k týmu se připojil i boleslavský Tomáš Ladra. Svěřenci Petra Rady zatím v přípravném období prohráli na Žižkově (1:3) a remizovali s prvoligovým nováčkem z Pardubic (1:1). Utkání se hraje v Uhříněvsi od 10 hodin a bude přístupné pro návštěvu fanoušků. K dispozici bude i živý stream a informovat o duelu budeme i na sociálních sítích. 

Klokani zahájili letní přípravu
Klokani zahájili letní přípravu
Odpoledne se pak Bohemka utká se Žižkovem, který už v letní přípravě porazil prvoligový Jablonec (3:1) a prohrál v Liberci (1:4), když se za celek z Podještědí prosadili bývalí Klokani. Dvakrát Mosquera a jednou Júsuf. Do kádru Viktorie už přibyly posily Zoubele s Pudilem. Z řad bývalých Klokanů zde najdeme brankáře Milana Švengera. Zápas se hraje na tréninkové ploše a z technických důvodů není možné vpustit k ní veřejnost. Prosíme fanoušky, aby se nepokoušeli dostat do těchto prostorů. Zpravodajský servis bude k dispozici na našich sociálních sítích.