Béčko remizovalo s Benátkami

Klokani remizovali ve třetím přípravném utkání.

Béčko remizovalo s Benátkami

Béčko začalo proti Benátkám aktivně a bylo v úvodu lepší. Pak se do domácí šestnáctky prodral Farkaš a byl faulován. Hlavní sudí nařídil po nedovoleném zákroku pokutový kop, který bezpečně s grácií proměnil Begič.

V tempu Klokani nepolevovali a dál byli lepší. Po půlhodině hry si navedl míč na hranici šestnáctky Hlinák a přízemní střelou zvýšil náskok. První půle tak skončila za dvoubrankového náskoku Bohemians.

Zkraje té druhé už se dostávali do zakončení i domácí, ale obrana Klokanů odolávala. Před uplynutím hodiny hry si ale po standardní situaci našel balon Košek a snížil. Vzápětí předvedla Bohemka nádhernou akci. Hlinák průnikovou přihrávkou našel do uličky Zemana, jenž přihrál Bunešovi, ale středopolař Bohemians přestřelil branku.

Následně přišel trest, když Kořána prostřelil Borovička. O malou chvilku později bylo ještě hůře, neboť krátkou přihrávku Kořánovi vystihl Košek a svým druhým gólem otočil zápas.

SK Benátky nad Jizerou - Bohemians Praha 1905 B 3:3 (0:2)
SK Benátky nad Jizerou - Bohemians Praha 1905 B 3:3 (0:2)
Bohemians se po pár minutách oklepali a získali postupně zpět pevnou půdu pod nohama. V šestnátce si připravil na střelu míč Štěpánek, jenže pálil nad branku. Pak ale Zeman přesným centrem našel právě Štěpánka, jenž krásnou hlavičkou vyrovnal.

Béčko Bohemians tak zakončilo přípravu remízou s Benátkami.