V generálce se zrodila remíza

V první půli se prosadili Vodháněl s Řezníčkem a poté už branka nepadla.

V generálce se zrodila remíza

Klokani nastoupili proti Teplicím v brance s Le Giangem a v obraně s Vondrou. Úvod nabídl vyrovnanou hru, ovšem o zajímavé situace se postarala Bohemka. Faulován byl Vodháněl a k exekuci přímého kopu se postavil Květ, jenž z pětadvaceti metrů vypálil přímo na branku a Grigar s problémy balon vyrazil na rohový kop.

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice
Záhy se Bohemians radovali, když si Vodháněl krásně navedl míč na střed a zpoza šestnáctky parádní ránou na zadní tyč poslal Bohemku do vedení. O malou chvíli později Puškáč sklepl míč Květovi, ale jeho střelu o zem lapil Grigar. Středopolař Bohemians byl při chuti, neboť o dalších pár minut později si našel za šestnáctkou odražený míč a jeho tečovaná pumelice se odrazila od tyče do zámezí.

Na druhé straně sebral míč Mareček a střílel přímo pod břevno, avšak Le Giang fantasticky balon vyškrábl na rohový kop. A Teplice dokázaly i srovnat, když se po centru Marečka od rohového praporku prosadil Řezníček. První půle tak skončila za remizového stavu.

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice
Po pauze se ve vápně obtáčel s míčem Řezníček, ale jeho střelu vyrazil Le Giang na rohový kop. Poté si na centr vyskočil Heidenreich, ovšem zakončení hlavou skvěle vyrazil brankář Bohemians. Po rohovém kopu měla šanci i Bohemka, jenže hlavičku Hronka vyrazil famózně Grigar. Následně Nečas prudkou přízemní přihrávkou našel Osmančíka, ale mladý útočník přestřelil branku Teplic.

Skóre se pak už neměnilo a poslední přípravný zápas tak skončil remízou.