Béčko se vrací z Liberce bez bodů

Klokani měli své šance, ale ze tří bodů se nakonec raduje tým z Podještědí.

Béčko se vrací z Liberce bez bodů

Za Béčko nastoupili proti Liberci v obraně i Pokorný s Vondrou, v záloze Krch, Květ a Hašek. Útočné duo utvořili Ugwu s Keitou. Úvod utkání zachytili lépe domácí, ale dostávali se jen ke střelám ze střední vzdálenosti. Jednu takovou vyslal Kazda, ovšem Pchelovodov si poradil a ránu vyrazil na rohový kop. Klokani se pak hnali do protiútoku, ale Hašek z dvaceti metrů pálil mimo tři tyče. Po čtvrthodině měli Bohemians k dispozici přímý kop. Květ vypálil přímo na branku, ovšem střelu tečovala hráčská zeď a brankář Hasalík míč lapil.

Poté se domácí radovali, když samostatný únik zakončil Yu přesnou střelou do sítě a poslal Liberec do vedení.

Vzápětí mohl srovnat hlavou Pokorný, jenže na brankové čáře balon zastavil Hasalík. Další příležitost Bohemians na sebe nenechala dlouho čekat. Ugwu pronikl po pravé straně a našel přesnou přihrávkou Krcha, ale jeho střelu zastavil se štěstím Hasalík. Chvilku před přestávkou odcentroval z levé strany Yuzvak, k hlavičce se dostal Mashike, ale zakončil vedle branky Bohemians. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Liberce.

FC Slovan Liberec B - Bohemians Praha 1905 B
FC Slovan Liberec B - Bohemians Praha 1905 B
Z druhé půle uběhlo jen pár minut a po závaru v šestnáctce se domácí dopustili faulu a hlavní rozhodčí nařídil pokutový pro Bohemku. Míč si vzal Ugwu, ale gólman Hasalík směr střely vystihl a vyrazil ji. Vzápětí si ale dobře naběhl střídající Musil, který po přihrávce Haška srovnal skóre.

Bohemians chvilku na to mohli i vést. Musil se prohnal po pravé straně a přihrál pod sebe Haškovi, ale jeho ránu o zem vytěsnil fantastickým zákrokem pod břevnem gólman Liberce. Domácí ale vedli i podruhé, když se trefil Yuzvak.
V závěru se Klokanům už srovnat nepodařilo, a tak se z Liberce vrací bez bodového zisku.