Ve Zbuzanech B tým neuspěl

Klokani měli velké příležitosti, ale bohužel se neprosadili.

Ve Zbuzanech B tým neuspěl

V sestavě B týmu proti Zbuzanům nastoupili od začátku i Kouba, Schumacher, Pokorný, Novák, Osmančík a Ugwu. Právě Schumacher hledal přízemní centrem po pár minutách Osmančíka, ale ten ve skluzu na míč nedosáhl. První úspěšný zákrok si tak připsal brankář Radimský.

Poté domácí zahrávali standardní situaci. Na centr si naskočil Surmaj a přesnou hlavičkou na zadní tyč poslal Zbuzany do vedení.

Bohemka se ale hnala za vyrovnáním. Na branku uháněl Ugwu, ale tváří v tvář gólmanovi domácích střílel těsně vedle pravé tyče. Vzápětí měl míč na levé straně Buneš a našel před brankou Musila, jenž zakončoval na zadní tyč, ale bohužel jen o milimetry netrefil branku. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení domácího týmu.

FK Zbuzany - Bohemians Praha 1905 B
FK Zbuzany - Bohemians Praha 1905 B
Zkraje druhé půle měli Klokani další šanci. Ugwu ale z malého vápna neuspěl. O malou chvíli zasekl míč Ugwu a našel pod sebou Valu, jenže jeho střelu koníčkem skvělým zákrokem zneškodnil Radimský.

Následně si ale na další centr naskočil Surmaj a hlavičkou pod břevno zvýšil náskok domácích.

Bohemians se nevzdávali a dál bojovali o zkorigování stavu. Novákovu tvrdou ránu vyrazil brankář Radimský jen před sebe, jenže ani dorážka Hlináka v síti neskončila. Pět minut před koncem ještě postupoval sám z levé strany Zeman a střelou na bližší tyč přidal třetí gól domácího týmu. 

V nastaveném čase ještě pálil na zadní tyč Buneš, ovšem Radimský vytáhl další výborný zákrok a udržel čisté konto. Béčko Klokanů tak ze Zbuzan odjelo s porážkou a zůstalo v tabulce bez bodového zisku.