Důležité informace k utkání s Plzní

Přečtěte si důkladně článek o vstupenkách a sektorizaci stadionu.

Důležité informace k utkání s Plzní

V sobotu 19. září odehrají Bohemians další prvoligové utkání v Ďolíčku. Soupeřem bude plzeňská Viktoria. Oproti prvnímu utkání s Mladou Boleslaví bude do Ďolíčku smět celkem 3 350 lidí. Uvnitř stadionu na návštěvníky čekají organizační úpravy a přísná sektorizace, kterou je nutné respektovat. V opačném případě může dojít k úpravě kapacity směrem dolů a to si určitě klub ani fanoušci nepřejí. Na utkání budou platné permanentky a vstupenky budou i ve volném prodeji. Nově můžete své místo z permanentky uvolnit pro jiného fanouška, pokud utkání nemůžete navštívit. Přečtěte si velmi pozorně tento článek, kde je vše popsáno.

PERMANENTKY
Na utkání s Plzní platí permanentky jako takové. Není nutné si online měnit vstupenky, jako tomu bylo dosud u předchozích zápasů. Kapacita hlediště převyšuje jejich počet a v případě 100% zájmu permanentkářů se dostane na všechny.

VSTUPENKY
Do volného prodeje uvolníme několik stovek vstupenek do sektorů A1, A2, B a C. Ceny zůstávají standardní 150 Kč a 230 Kč. V den utkání budou o 20 Kč vyšší. Prodej startuje v úterý 15. září v 10 hodin online na stránkách Ticketportal i ve fanshopu v Ďolíčku.

UVOLNĚNÍ MÍSTA PERMANENTKY
Od tohoto utkání může majitel permanentky své místo uvolnit, pokud na utkání nepůjde. Pokud bude místo použito (prodáno či využito klubem), připíše si držitel permanentky 1 bod, který lze proměnit za 100 Kč poukaz do našeho fanshopu. Myslete na ostatní fanoušky, kteří rádi využijí jednorázovou možnost obsadit vaše sedadlo. Podrobný návod, jak místo uvolnit, najdete v příloze pod tímto článkem.

Sektorizace Ďolíčku.
Sektorizace Ďolíčku.
SEKTORIZACE ĎOLÍČKU
Velmi důležitou součástí opatření k navýšení kapacity je důkladná sektorizace stadionu. Žádáme všechny návštěvníky utkání, aby ji bez vyjímky dodržovali. Přikládáme barevný orientační plán. V jednoduchosti lze říci, že se nesmíte pohybovat v jiném barevném sektoru, než který přísluší k vaší vstupence. Pro sektor B a C se v zásadě nic nemění. Nejvíce se opatření dotknou hlavní tribuny a Náměstíčka. Vezmeme to postupně...

• SEKTORY A1 a A2 (zelená zóna)
Vstup do této zóny bude hlavním vchodem č. 1 z Vršovické ulice, přesněji řečeno jeho pravou částí (vstupy dále od potoka). Přístup na tribunu bude vyhrazen pravou částí velkého schodiště a vstupy do hlediště jsou dva - vstup A1 a vstup A1-A2. Jsou to vstupy nejvíce vpravo směrem k tramvaji. V zelené zóně bude možné navštívit kamenný fanshop. Toalety jsou pod sektorem A1 přístupné z Náměstíčka, občerstvení zajišťuje bílý kontejnerový stánek pod fanshopem a další mobilní občerstvovací stanice bude přidána. Ze zelené zóny je zakázáno procházet do dalších částí Náměstíčka, přestože pod schodištěm bude průchod hlídaný pořadatelskou službou. Tento průchod slouží pouze žluté zóně pro nezbytný přístup k toaletám a jako technický průchod pro fotografy, pracovníky TV, hasiče, policii a podobné služby.

• SEKTORY A3 - A5 (žlutá zóna)
Pro vstup do těchto sektorů budou také vyhrazené vchody hlavního vstupu č. 1 z Vršovické ulice, ovšem v levé části, tedy blíže k potoku. Na tribunu se návštěvníci dostanou levou částí hlavního schodiště a vchody do hlediště pro ně budou A2-A3 (třetí vchod zprava) a všechny další vlevo až ke kotli. Občerstvení najdete v "hlavním" dřevěném stánku s pergolou a ve stánku v rohu Náměstíčka u hlavní brány u Botiče. Ve žluté zóně budě připraven také stánek fanshopu se základní nabídkou. Diváci ze žluté zóny mají přístup k toaletám v zelené zóně pod fanshopem NA NEZBYTNĚ NUTNOU DOBU. Průchod bude hlídaný pořadatelskou službou a při návratu do žluté zóny bude nutné prokázat se platnou vstupenkou, nebo permanentkou. Věříme ve vaši ochotu a zodpovědnost. Zneužití zónové sektorizace by mohlo v důsledku vést k opětovnému snížení kapacity, což si jistě nikdo nepřeje. Bez tohoto opatření bychom nemohli hlavní tribunu využít pro 2000 diváků, ale pouze pro 1000 lidí.

• SEKTOR B (růžová zóna)
Kotel prakticky žádnou změnu nepocítí. Vstup je tradičně vchodem č. 3 od Dannerova parku, jeho pravou částí blíže ke kurtům Sokola Vršovice. Tento vstup bude totiž na vnitřní straně rozdělen mobilními toaletami a bude zároveň sloužit i pro sektor C, kam se bude vstupovat levou částí vstupu č. 3. Občerstvení v kotli zůstává na tradičních místech, toalety také, tedy z boku pod hlavní tribunou pod sektorem A5. Vstup z kotle na ochoz hlavní tribuny bude uzavřen, jako tomu bylo doposud.

• SEKTOR C (modrá zóna)

Jak už jsme popsali výše, do céčka se dostanete levou částí vchodu č. 3. Stánek s občerstvením je zde také na obvyklém místě. Pro sektor C budou sloužit právě mobilní toalety, jimiž bude vstup do Ďolíčku rozdělen.

• SEKTOR D - hosté (oranžová zóna)

Také tribuna pro fanoušky Plzně dozná jedinou změnu, a to snížení kapacity na 50 %. Celkem 157 vstupenek do sektoru D od nás dostal plzeňský klub, který si distribuci mezi své fanoušky zajistí po vlastní ose. Vstup č. 2 z rohu Vršovické a Sportovní. Toalety a občerstvení uvnitř sektoru beze změny a omezení.