Cestu domácím pohárem zahájíme ve Velvarech

Klokani se na úvod MOL Cupu utkají s třetiligovým soupeřem.

Cestu domácím pohárem zahájíme ve Velvarech

Klokanům přiřkl los druhého kola MOL Cupu jako soupeře třetiligové Velvary, které nedávno porazily B tým Bohemians (2:0). Aktuálně jsou v České fotbalové lize na desáté příčce. Klokani se s tímto soupeřem utkali v rámci přípravného utkání už v minulé sezoně, kdy po gólech Hůlky a Koubka vyhráli (2:1).

K oporám týmu Velvar se řadí brankář Jiří Měsíček nebo kapitán týmu Ladislav Vopat, který nastupuje ve středu pole.

TJ Slovan Velvary - Bohemians Praha 1905 1:2 (1:1)
TJ Slovan Velvary - Bohemians Praha 1905 1:2 (1:1)
Svůj pohled na pohárové utkání přiblížil brankář Patrik Le Giang: "Nečeká nás rozhodně jednoduchý zápas. Oni budou na nás vyhecovaní. Minulý rok jsme u nich hráli exhibiční utkání k nějakému výročí a už tehdy byli nepříjemní. Teď půjde o výsledek v soutěži, takže náboj tomu utkání rozhodně chybět nebude. Věřím nám, že postoupíme do dalšího kola."

Zápas druhého kola MOL Cupu hrají Klokani ve Velvarech ve středu od 16 hodin. Hlavním rozhodčím bude Pavel Franěk. Jeho asistenty pak Petr Kotalík a Jiří Pečenka. Pokud vyrazíte podpořit Klokany přímo do Velvar, tak parkování je domácím klubem doporučeno na náměstí, což je 200m od samotného hřiště. Vstupné činí 100 Kč. Zpravodajský servis bude k dispozici na sociálních sítích.