Přehled o hráčích na hostování

Přinášíme souhrn výkonů všech šesti Klokanů, kteří hostují v jiných klubech.

Přehled o hráčích na hostování

Jan Záviška - pro utkání na hřišti Táborska se vrátil do základní sestavy a jeho Hradec Králové s nedávným soupeřem Bohemians v MOL Cupu remizoval (1:1).

Matěj Koubek - začal utkání na hřišti Slavoje Vyšehrad na lavičce a do utkání naskočil v 60. minutě za nerozhodného stavu. Téměř okamžitě po svém příchodu na hřiště skóroval, když si zpracoval míč a chladnokrevně zamířil na zadní tyč, čímž vystřelil Ústí nad Labem další tři body.

Michael Junior Ugwu - po příchodu do Dukly začal duel s Líšní na lavičce náhradníků. Po prvním poločase Dukla prohrávala 1:2 a trenér Roman Skuhravý vyslal nigerijského útočníka hned po poločasové pauze do hry. Dukla v oslabení vybojovala v závěrečných minutách bod za remízu (2:2).

Michal Vrána - během pěti dnů nastoupil ve dvou zápasech Vlašimi v základní sestavě. Nejprve ve středu na hřišti prvoligové Karviné v rámci třetího kola MOL Cupu. Chvilku před pauzou si zaběhl za obranu Karviné a střelou na zadní tyč zvýšil náskok svého týmu, který nakonec i přes závěrečné drama postoupil do další fáze (vítězství 3:1). V neděli pak v utkání druhé ligy proti Blansku byl mladý ofenzivní univerzál znovu v základní sestavě. První branku Vlašimi sám vstřelil po úniku obráncům a následném "angličanovi." Po přestávce připravil gól přihrávkou pod sebe Marku Červenkovi. Náskok ale Vlašim neudržela a s Blanskem doma remizovala (2:2).

Marvis Amadin Ogiomade - nastoupil do pohárového utkání Vlašimi v Karviné v 87. minutě, kdy vystřídal Michala Vránu. Do statistik utkání se nezapsal.

Václav Peričevič - nastoupil v 64. minutě do zápasu Velvar s B týmem Dukly a se svými spoluhráči mohl slavit vítězství (3:1).