Béčko se z Přepeř vrací bez bodů

Klokani po snižující brance cítili šanci, ale gólově se už neprosadili.

Béčko se z Přepeř vrací bez bodů

B tým v Přepeřích nastoupil i s Koubou, Novákem, Haškem a Osmančíkem. V úvodu se ale dostali do vedení domácí, když měl za šetsnáctkou míč Ježek a pěknou technickou střelou na zadní tyč poslal Přepeře do vedení.

Vzápětí odpověděl Novák, jenž si navedl balon, ovšem přízemní křižnou ránou minul o kousek branku domácího týmu. Po dvaceti minutách hry se tak znovu radoval domácí celek. V obdobné situaci jako předtím Ježek byl Martan, který obstřelil Koubu a navýšil náskok Přepeř.

Bohemka se poté zlepšila v kombinaci, ale přes důrazně hrající obranu Přepeř se nemohla dostat do příležitosti. Třetí branku mohli přidat domácí, ovšem Zaradny zakončil jen do boční sítě. Po prvním poločase tak domácí vedli o dvě branky.

Zkraje druhé půle si z druhé vlny naběhl za velké vápno Jarosz a přesnou střelou přidal třetí branku Přepeř. Vzápětí mohli Klokani snížit. Osmančík plách svým strážcům, kteří ho sice faulovali, ale nezastavili a gólman Truksa poté jeho střelu vyrazil na rohový kop. Poté se Zelenobílí konečně dočkali, když stav korigoval Buneš.

Bohemians vycítili šanci a snažili se dostat na dostřel domácím. Jenže veškeré naděje utnul Martan, když napálil odražený balon po rohovém kopu přesně k tyči, čímž vrátil svému týmu tříbrankový náskok.

B tým Bohemians tak z Přepeř body neodvezl.