Uzavření fanshopu a odstávka e-shopu

Přečtěte si aktuální informace o prodejně suvenýrů.

Uzavření fanshopu a odstávka e-shopu

Rádi bychom Vás informovali o dvou důležitých záležitostech, které se týkají naší klubové prodejny suvenýrů a to kamenné prodejny v Ďolíčku i internetového obchodu.

FANSHOP ĎOLÍČEK
Kamenná provozovna fanshopu v Ďolíčku bude nyní minimálně po dobu dvou týdnů zcela uzavřena. Od zítra do 3. listopadu nám to přikazuje nové dnešní mimořádné opatření Vlády. Není možné ani vyzvednout zásilku s osobním odběrem, proto byla tato volba na e-shopu dočasně pozastavena.

INTERNETOVÝ OBCHOD
Náš e-shop na adrese www.fanshopbohemians.cz bude nadále po dobu uzavřené prodejny funkční a expedovat zásilky budeme minimálně 2x týdně. Pouze dnes večer dojde k plánovanému výpadku, při kterém proběhne aktualizace, která nesouvisí s uzavřenou prodejnou. Pouze se tyto záležitosti náhodně setkaly. Odstávka by měla začít kolem 18. hodiny a odhadem bude trvat několik hodin. Za tuto dočasnou komplikaci se omlouváme. Souvisí ovšem s úpravou, kterou naši zákazníci ocení.

Pokud potřebujete fanshop kontaktovat, udělejte tak výhradně na e-mail fanshop@bohemians1905.cz, protože telefonní číslo kamenné prodejny nebude v následujících dvou týdnech pravidelně obsluhováno. Standardně je obsluhováno v otevírací době, která je nyní přerušena.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás opět v lepších časech.