Bohemka představuje stolní hru Fotbalový svět

Ve spolupráci s Real TOP Praha jsme připravili tuto deskovku v provedení Bohemians.

Bohemka představuje stolní hru Fotbalový svět

Bohemians a Real TOP Praha společně s MIDU Games připravili oblíbenou stolní hru Fotbalový svět v brandu Bohemky. Od této chvíle ji můžete zakoupit v oficiálním fanshopu, respektive na e-shopu Bohemians. Cena jedné hry v provedení LITE je 699 Kč.

Hráčské figurky jsou stylizované do dresů Bohemians a RTP, stejně tak hrací pole. Navíc nechybí vzpomínka na našeho společného kamaráda Lukáše Přibyla v podobě srdíčka s jeho iniciály. Výhodou LITE verze je její částečná digitalizace. Soutěžní otázky nejsou v balení v papírové podobě, ale najdete je v aplikaci MIDU Games, která je velmi přehledná a zdarma si ji stáhnete do svého chytrého mobilního telefonu.

Základní balíček 30 otázek je ke stažení také zdarma. Rozšiřující balíček stojí 25 midcoinů, což je virtuální měna této aplikace. Za stažení a registraci do aplikace však získáte prvních 25 midcoinů, tudíž si můžete rozšiřovací balíček Bohemians + RTP pořídit také. Celkem tak získáte do hry 120 tématických otázek. V aplikaci můžete využít kvízové otázky z ostatních témat. Tím získáváte midcoiny, kterými platíte za další rozšiřující balíčky.

Pořiďte si na volné chvíle stolní hru, která jistě potěší každého fanouška Bohemky. Hra je ideálním dárkem pro blížící se Vánoce.