V pátek proti lídrovi druhé ligy

Klokani odehrají přípravné utkání na východě Čech. 

V pátek proti lídrovi druhé ligy

Klokani si musí na další mistrovské klání počkat až do příštího víkendu, a tak reprezentační přestávku vyplní přípravným zápasem. K němu odcestují do Hradce, kde se utkají s místními Votroky, kteří jsou aktuálně lídrem druhé nejvyšší soutěže. V dosavadních sedmi kolech navíc svěřenci Zdeňka Frťaly nepoznali hořkost porážky. Připsali si pět výher a dvakrát remizovali. Naposledy odvezli všechny body z Třince (2:1).

Formu v letošním ročníku prokazuje šikovný záložník Adam Vlkanova, jenž se trefil třikrát a je nejlepším střelcem týmu. Do kádru se navíc vrátil zkušený útočník Pavel Dvořák. Nastoupit by mohl i Jan Záviška, jenž v Hradci hostuje právě z Bohemians. A kmenovým hráčem je už středopolař Jakub Rada, který na jaře u Votroků hostoval a v létě podepsal s klubem smlouvu. Branku v letošní sezoně střeží Patrik Vízek a ze sedmi zápasů zvládl vychytat už čtyři čistá konta.

Středeční trénink v Ďolíčku
Středeční trénink v Ďolíčku
Bohemians hrají přípravné utkání proti Hradci Králové na Malšovickém stadionu v pátek od 11 hodin. Hrát se bude bez přítomnosti diváků. Nejdůležitější momenty z utkání najdete na našem Twitteru, nebo můžete celé utkání sledovat prostřednictvím streamu na tomto odkazu.