Vítězný návrat do Ďolíčku

Klokani doma vyhráli nad Teplicemi po brankách Hronka a Pulkraba.

Vítězný návrat do Ďolíčku

Do základní sestavy se vrátili Jindřišek s Hronkem. Od začátku byl na hrotu útoku Pulkrab. V úvodu se zajímavým pokusem prezentoval hostující Řezníček, když zkusil štěstí z třiceti metrů, ale branku Le Gianga netrefil.

Po deseti minutách se radovala Bohemka. Přihrávku Hůlky středem hřiště si zpracoval Hronek, využil špatného postavení Vukadinoviče a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou k tyči, kterou poslal Bohemku do vedení.

Bohemians - Teplice
Bohemians - Teplice
Teplice mohly srovnat po rohovém kopu, ovšem hlavičku Jukla skvěle lapil na brankové čáře Le Giang. Do úniku se poté dostal i hostující Vukadinovič, ovšem Levin ho o míč skvěle obral. Současně i rozjel rychlý protiútok. Květ do uličky hledal nabíhajícího Schumachera, ale vybíhající brankář Němeček stihl míč sebrat před tím, než se německý obránce stihl zorientovat.

Před poločasovou pauzou ještě zahrozil Jukl, ale z hranice šestnáctky pálil mimo tři tyče. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Bohemky.

Hned zkraje druhého poločasu fauloval ve vlastní šestnáctce Řezníček a hlavní rozhodčí Berka nařídil pokutový kop pro Bohemians. Exekuce se ujal Pulkrab a přesnou střelou k pravé tyči navýšil náskok.

Bohemians - Teplice
Bohemians - Teplice
Vzápětí mohlo být vedení Klokanů tříbrankové, jenže Hronek těsně netrefil branku Teplic. Pěknou akci předvedli Klokani po hodině hry. Jindřišek zakombinoval s Hronkem, jenž přihrál Vackovi, který efektní patičkou našel Vaníčka. Mladý záložník ale pálil nad branku.

Klokani domácí utkání tak zvládli vítězně a udrželi také čisté konto.