Hráči na hostování ve druhé lize

Tradiční přehled dnes shrne dvě kola druhé nejvyšší soutěže.

Hráči na hostování ve druhé lize

Matěj Koubek - ve středu odehrál téměř celé utkání na hřišti Prostějova, kde jeho Arma vyhrála nejtěsnějším rozdílem (1:0). O víkendu pak začal v domácím utkání s Třincem na lavičce náhradníků. Do hry nastoupil ve druhé půli, ovšem jednobrankovou porážku Ústí nad Labem neodvrátil.

Jan Záviška - středeční utkání na hřišti Blanska začal v základní sestavě, ale neprosadil se a odehrál téměř šedesát minut. Jeho Hradec ale zápas zvládl a zvítězil (2:1). O víkendu doma přivítal Prostějov, a to se Záviškou v základu. Ve druhé půli ze hry odstoupil a prosadit se dokázali pouze hosté, kteří jako první tým dokázali Votroky porazit.

Michael Junior Ugwu - odehrál celý zápas proti Chrudimi, ale Dukla v domácím prostředí padla (0:2). O víkendu konečně vyhrála, když v derby porazila Žižkov (2:0). Ugwu přišel na hrací plochu v 78. minutě a za necelých deset minut gólovou trefou pojistil vedení svého týmu.

Michal Vrána - proti Jihlavě byl v základní sestavě, ale do statistik duelu se nezapsal a po hodině hry uvolnil místo Jandovi. Vlašim nakonec prohrála brankou v závěru utkání (0:1). O víkendu se Vlašim představila na Vyšehradě s Vránou v základu. Ačkoliv prohrávala, tak utkání dokázala zvrátit a vyhrát (2:1). Odchovanec Bohemians strávil na hřišti necelých šedesát minut.

Marvis Amadin Ogiomade - do zápasu s Jihlavou nezasáhl, ale proti Vyšehradu šel do hry v šedesáté minutě.