Nadační fond: Kubíkův příběh

Bohemians pomůžou nemocnému chlapečkovi.

Nadační fond: Kubíkův příběh

Nadační fond Bohemians vznikl, aby pomáhal potřebným. V minulých dnech jsme obdrželi žádost o poskytnutí pomoci od pana Miroslava, který je dlouholetým fanouškem Bohemky a stará se o svého syna Kubíka. Kubík prodělal při porodu komplikace a od té chvíle trpí dětskou mozkovou obrnou. Kromě toho má další zdravotní potíže se srdcem a nedávno prodělal také operaci nohy, při které mu ji lékaři srovnali, aby byl v budoucnu pohyblivější. V této chvíli je totiž upoutaný na vozíku. Na konci článku najdete video z naší návštěvy u Kubíka doma.

Správní rada fondu žádost prostudovala a pozvala pana Miroslava na osobní schůzku do Ďolíčku. Té se dále zúčastnil předseda NF a ředitel klubu Darek Jakubowicz, člen správní rady NF a hráč A-týmu David Bartek a ředitel komunikace Bohemky Petr Koukal.

Vyslechli jsme si Kubíkův životní příběh, zjistili jsme situaci pana Miroslava a jeho dlouholetý vztah k Bohemce. Zároveň jsme probírali formu, jakou můžeme pomoci a účel, pro který je pomoc žádána. Kubík ke zlepšení svého stavu potřebuje rehabilitační cvičení, které je velmi nákladné. Měsíční terapie stojí přibližně 80 tisíc korun. Rehabilitace by měla proběhnout v ARMANDI THERAPY CLINIC s.r.o. Výsledkem této schůzky bylo přijetí žádosti o pomoc. Pro tento účel tedy vyhlašujeme veřejnou sbírku na transparentní účet Nadačního fondu Bohemians a zároveň během prosince věnujeme do dražby několik originálních předmětů, jako jsou dresy a kopačky. Výtěžek této dražby bude také věnován na pomoc Kubíkovi.

Pro účely dražby jsme založili účet NF Bohemians na portálu Aukro.cz, kde brzy aukce spustíme. Budeme vás o tom informovat.

QR platba pro Kubíka
QR platba pro Kubíka
JAK POMOCI:

Přispět Kubíkovi na rehabilitaci můžete libovolnou částkou na transparentní účet NF Bohemians pod variabilním symbolem 32020, zakoupením dražených předmětů či vhozením peněz do pokladničky ve fanshopu, který pro vás zítra opět můžeme otevřít. Pro jednoduchou platbu můžete využít i přiložený QR kód a částku příspěvku upravit dle vašich možností.

Transparentní účet: 123-1598190287/0100
Variabilní symbol: 32020

DĚKUJEME!



Bohemka TV