Lukáš Hůlka podepsal novou smlouvu

Obránce Bohemians bude Klokanem do léta 2024.

Lukáš Hůlka podepsal novou smlouvu

Dnes v půl druhé odpoledne měli hráči Bohemians v Ďolíčku sraz na trénink. Jeden z nich však dorazil o hodinu dříve v doprovodu svého agenta. Defenzivní univerzál Lukáš Hůlka právě před dnešním tréninkem prodloužil svůj stávající kontrakt a zelenobílý dres s klokanem tak bude oblékat minimálně do 30. června 2024.

Lukáš Hůlka prodloužil smlouvu.
Lukáš Hůlka prodloužil smlouvu.
"Líbí se mi, že v Bohemce se dělá fotbal jinak a způsobem, který mi vyhovuje. Celkově mě prostředí v klubu baví. Bohemka je na cestě vzhůru a já jsem moc rád, že můžu jít s ní a udělám maximum, abychom společně došli co nejdále. Za novou dlouholetou smlouvu jsem velmi rád. Je to pro mě signál, že mám důvěru vedení klubu. Vždycky jdu na hřiště s odhodláním ji splatit a tak to bude v každém dalším utkání. Minimálně do června 2024,"
řekl k prodloužení Lukáš Hůlka.

Délku smlouvy okomentoval také sportovní ředitel klubu Miroslav Držmíšek: "Lukáš si svými výkony na hřišti vybudoval stabilní pozici v kádru a stal se jedním z klíčových hráčů Bohemky. Proto jsme mu nabídli dlouhodobý kontrakt a jsme velmi rádi, že jsme se s Lukášem na nové smlouvě dohodli."