Vyrovnané utkání skončilo remízou

Na vedoucí gól Necida odpověděl po pauze Huf.

Vyrovnané utkání skončilo remízou

Proti Pardubicím si první ligový start připsal mladý brankář Kouba. Poprvé v základu byl také Novák. Už v úvodu se právě po pasu Nováka hnal na branku Necid, ale asistent na pomezí ho zastavil z důvodu ofsajdového postavení.

Poté ale postupoval s míčem z pravé strany Pulkrab, jenž našel přesně Necida, který zařídil vedení Bohemians.

To mohlo být vzápětí dokonce dvoubrankové, ale Hůlka po rohovém kopu hlavičkoval těsně nad břevno.

Hostující tým poté sice držel míč častěji, ale branku Kouby neohrozil. Za příležitost se dala považovat jen hlavička Proska, která ale skončila mimo tři tyče. Pěknou akcí se prezentovali Klokani před odchodem do kabin. Novák našel přihrávkou přesně Necida, ale ten střílel z prvního doteku jen do rukavic gólmana Boháče. První půle tak skončila za jednobrankového vedení Bohemky.

Bohemians - Pardubice 1:1 (1:0)
Bohemians - Pardubice 1:1 (1:0)
Po pauze zahrozily Pardubice. Balon se dostal až k Hufovi, jenž byl ve výborné pozici, ale branku přestřelil. Následně už hosté srovnali, když na konci rychlého protiútoku byl Huf a skrz brankáře Koubu dostal míč do branky.

Klokani si mohli vzít vedení zpět. Nečas před brankářem ještě nahrával lépe postavenému Vaníčkovi, ale tomu míč sjel z kopačky a nezakončil nebezpečně. Akce pokračovala centrem Köstla na Necida, ovšem jeho prudkou ránu fantastickým zákrokem zlikvidoval na brankové čáře Boháč.

Oba týmy si tak po remíze body rozdělily.