Úterý ve znamení dohrávaného utkání s Jabloncem

Klokani se vydají na mrazivý sever Čech.

Úterý ve znamení dohrávaného utkání s Jabloncem

Jen pár dní po domácím klání s Pardubicemi je před Bohemians další duel. V rámci dohrávky devátého ligového kola pojedou do Jablonce. Ten po ligovém restartu sice zaváhal doma proti brněnskému nováčkovi (0:2), ale po návratu kouče Petra Rady z karantény zvítězil v Podještědském derby nad Libercem (3:1) a naposledy také na horké půdě Zlína (2:0). Výhra na Moravě ho vynesla právě před Zlín na páté místo. Klokani se naposledy s Jabloncem utkali v letní přípravě (0:0).

Jablonec - Bohemians 2:0 (1:0)
Jablonec - Bohemians 2:0 (1:0)
Sportovní úsek Jablonce musel znovu řešit několik změn v hráčském kádru. Do Sparty se vrátil obránce Dominik Plechatý a do Slavie trio Matoušek, Sýkora a Jugas. Zkušený Tomáš Pilík přestoupil do Příbrami. Útočník Davis Ikaunieks zamířil na hostování do Mladé Boleslavi.

Severočechy ale posílili zkušení a ligou prověření hráči. K nim patří záložníci Václav Pilař s Robertem Hrubým. Po skončeném hostování v Bohemians přestoupil univerzál Jakub Podaný. Útočné řady posílil Ivan Schranz, jenž přestoupil z Budějovic a také Tomáš Ladra, kterého zapůjčila Mladá Boleslav. Novou tváří obrany se stal Jakub Martinec, jehož klub získal z Hradce Králové. Poslední posilou je Jaroslav Zelený ze Slavie.

Jablonec - Bohemians 2:0 (1:0)
Jablonec - Bohemians 2:0 (1:0)
Výsledky soupeře v posledních zápasech připomněl Erich Brabec: "Čeká opravdu těžký soupeř. Komplikace můžou před zápasem zastihnout oba týmy. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupíme. Jablonec vyhrál předtím zaslouženě v derby s Libercem a v pátek vyhrál také ve Zlíně."

Utkání v Jablonci hrají Bohemians v úterý od 17 hodin. Hlavním rozhodočím bude Petr Ardeleanu a jeho asistenty Petrové Caletka s Kotalíkem. K dispozici bude i videorozhodčí. Zápas můžete sledovat na O2 TV Fotbal.