Ze severu Čech se vracíme bez bodů

Klokani na Střelnici v závěru snížili, ale srovnat už nestihli.

Ze severu Čech se vracíme bez bodů

Od začátku vyběhli Klokani na hřišti Jablonce i s Vaníčkem a Levinem. V základní sestavě byl také Filip Hašek. V úvodu držel míč více Jablonec, ale hlavně ve středu hřiště. Ani jeden z brankářů tak výrazně zasahovat nemusel.

Po dvaceti minutách odpískal hlavní sudí přímý kop pro Jablonec na hranici velkého vápna. Exekuce se ujal Hrubý, který se trefil přesnou technickou střelou na zadní tyč a Jablonec vedl.

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905
Klokani zahrozili Vaníčkem, jenž si navedl balon zleva do středu, jenže branku Hanuše netrefil. Tentýž hráč byl v obdobné situaci i později, ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Do kabin se tak šlo za těsného náskoku Jablonce.

Po přestávce už začala držet více míč Bohemka a hledala cestu k brance. Do šestnáctky se probíjel Hašek, ale brankář Hanuš mu ho sebral od nohou. A dvacet minut před koncem za velkým vápnem napálil Kubista míč, který skončil až v síti. Jablonec tak vedl o dvě branky.

Bohemka se i nadále snažila nepříznivý vývoj zvrátit, ale přes jabloneckou obranu se do vyložené příležitosti nepropracovala. Až v závěru se krátce po příchodu na hřiště uvolnil Novák a křižnou ránou na zadní tyč snížil.

Srovnat už Klokani ale nestihli a z Jablonce odjeli bez bodového zisku.