Důležité vítězství po týmovém výkonu

Ve druhém poločase rozhodl o třech bodech Novák.

Důležité vítězství po týmovém výkonu

Proti Příbrami se do základní jedenáctky vrátili Pulkrab, Vacek a Bederka. Na levém kraji zálohy naskočil Novák. Do přečíslení se po čtvrthodině hnala Příbram, ovšem Klokani se stihli zformovat a Pilík svým centrem nikoho nenašel. První střelu mezi tyče si připsal domácí Schumacher, ale gólman Kočí míč v klidu chytil. O malou chvíli později Pulkrab pěkným obloučkem hledal za hostující defenzivní linií Vaníčka, avšak před ním sebral balon gólman Kočí.

Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram
Další ofenzivní akci rozjel Novák, který obešel protihráče a postupoval s míčem na střed branky, poté uličkou našel Hronka, jenž pod sebe přihrál Vackovi a zkušený středopolař už přesnou trefou na bližší tyč zařídil vedení Bohemians.

Vzápětí si Bederka naskočil na centrovaný míč, ale hlavičkoval kousek vedle pravé tyče hostující branky.

Příbram ovšem stihla rovnat. Folprecht pronikl až před Le Gianga, podél něhož poslal míč do sítě a určil smírný výsledek první půle.

Po přestávce se na vážnější šanci čekalo patnáct minut. Poté vyrazili Bohemians do rychlého protiútoku. Míč se dostal k Hronkovi, jehož tvrdý projektil Kočí zvládl vyrazit.

Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram
Vedení si ale Klokani vzali zpět. Po výborné práci Nečase a Květa právě druhý jmenovaný postupoval s balonem do šestnáctky a našel pod sebou Hronka. Jeho střelu Kočí sice ještě stihl vyrazit, ale míč si našel talent Novák, napálil ho do prázdné branky a posunul Bohemku o krok blíže k vítězství.

Sedm minut před koncem si ještě Příbram vytvořila příležitost ke srovnání. Rezek si udělal prostor ve vápně Klokanů a adresoval míč na Antwiho, ale střídající univerzál branku Klokanů přestřelil. To nebylo vše. Pěkný centr Vais hlavou umístil hezky na zadní tyč, jenže Le Giang vytáhl fantastický zákrok a konečky prstů balon vytěsnil.

Bohemians nakonec výhru uhlídali a připsali si důležité vítězství v těžkém závěru podzimu.