Vítězná generálka před jarní částí

Gólově se prosadili Vaníček s Puškáčem.

Vítězná generálka před jarní částí

V základní jedenáctce Klokanů nastoupil i mladý Kosek, který obsadil levý kraj obrany. Útočnou dvojici pak utvořili Pulkrab s Necidem. V úvodu měl šanci právě Pulkrab, jenže Šeda střelu na přední tyč vyrazil na roh. Po něm byl v podobné pozici Jindřišek, jenže ránu zkušeného univerzála obránce Boleslavi srazil na další roh.

Poté Novák hezky nasadil housle obránci a zrychlil akci pasem na Vaníčka. Ten míč potáhl a nádherným centrem našel právě Nováka, jenž se do balonu položil hlavou, ovšem Šeda zakončení mladého talenta Klokanů zneškodnil.

Zahrozili i domácí. Le Giang nejprve střelu vyrazil, ale míč našel střídající Lukáš Mašek a překonal brankáře Bohemky. Asistent na pomezí ovšem signalizoval ofsajdové postavení skórujícího hráče a stav zůstal bezbrankový.

Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905
Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905
Po padesáti minutách hry se Klokani radovali. Míč sebral Vaníček a nádherným obloučkem poslal Klokany do vedení.

Pak byl faulován Puškáč v obranném vápně domácích a hlavní sudí nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal sám Puškáč a navýšil náskok.

Vzápětí po krásné přihrávce Květa uháněl na branku Ugwu, ale Šeda ho vychytal. Akce pokračovala centrem na Puškáče, avšak proti jeho hlavičce se vytáhl Šeda a balon lapil.

Bohemka náskok i čisté konto udržela a v generálce zvítězila nad Mladou Boleslaví