Trénink v Ďolíčku a PCR testy

Klokani se připravují na sobotní start jarní části FORTUNA:LIGY.

Trénink v Ďolíčku a PCR testy

V sobotu 16. ledna pro Bohemians startuje jarní část FORTUNA:LIGY. Jarní pouze v zaběhnutém označení druhé poloviny sezony, jinak se o žádném jaru zdaleka nedá ani hovořit. O to víc, pokud vezmeme fakt, že Klokani začínají v Jizerských horách na stadionu Slovanu Liberec. Vzhledem k předpovědi počasí nás v sobotu čeká ostrý start a velmi těžké utkání i podmínky. Proto Klokani dnes absolvovali trénink na přírodní trávě v Ďolíčku a na stejném místě budou trénovat také zítra.

Po tréninku v útrobách Ďolíčku část týmu podstoupila také PCR testy na přítomnost viru SARS-CoV-2, jejichž výsledky budou známé zítra. Ostatní jsou v ochranné lhůtě 90 dnů od prodělání nemoci COVID-19 a na testy tak dnes nemuseli. Jisté je, že v Liberci budou Zelenobílí postrádat zraněné Bartka, Pokorného a Valeše. Někteří další hráči mají drobné zdravotní komplikace. Nominaci na sobotní utkání oznámí trenéři po zítřejším tréninku.

V přiložené fotogalerii se můžete podívat na fotky z dnešního tréninku v Ďolíčku, jak je zachytil klubový fotograf Pavel Jiřík mladší.