Pod Ještědem vybojovala Bohemka bod

V Liberci stříleli branky bývalí hráči obou týmů.

Pod Ještědem vybojovala Bohemka bod

Klokani do prvního jarního klání v Liberci nastoupili ve čtyřčlenné obraně, ovšem také s útočníky Pulkrabem a Necidem. A hned v úvodu předvedli pěknou akci. Vaníček potáhl míč a přihrál Pulkrabovi, jenž byl faulován. Exekutor Novák ale zpoza šestnáctky branku netrefil. Za domácí se na zadní tyči dostal do zakončení Pešek, avšak ve velmi dobré pozici minul o kousek levou tyč branky Klokanů.

Liberec - Bohemians
Liberec - Bohemians
Následně už se domácí radovali. Pro centr si za penaltový puntík vyběhl Le Giang ale nechytil ho, balon tak ukořistil Mosquera a střelou do prázdné branky poslal Liberec do vedení.

Blízko srovnání byl forvard Necid, když prostřelil Nguyena, avšak dobíhající obránce míč vykopl před brankovou čárou do bezpečí. Po prvním poločase tak byl spokojenější domácí tým.

Liberec - Bohemians
Liberec - Bohemians
Po přestávce se na šanci čekalo do sedmdesáté minuty, kdy se krásně do centru položil hlavou střídající Puškáč, avšak Nguyen famózně míč vyrazil na roh. Po něm už se Bohemka radovala, neboť Pulkrab ukázal instinkt zabijáka a tvrdou ranou srovnal.

Vzápětí mohli Klokani i vést. Proti krásné střele Levina se ovšem vytáhl Nguyen a vytěsnil balon na rohový kop. Velmi nebezpečně se jevila poté rána Koscelníka, ale nakonec minula levou tyč branky Bohemians. Z Liberce tedy Klokani odjeli se ziskem jednoho bodu.