První půle rozhodla o konečném výsledku

Slovácko v Ďolíčku třikrát skórovalo a zvítězilo.

První půle rozhodla o konečném výsledku

Proti Slovácku nastoupili Klokani s jedinou změnou v základní sestavě. Tou bylo nasazení Jindřiška místo Nováka. V útoku po boku Pulkraba nastoupil Necid, který se už v úvodu hnal do šance, ale pálil křižnou ranou těsně vedle pravé tyče. Asistent rozhodčího na pomezí navíc signalizoval ofsajdové postavení forvarda Klokanů.

Bohemians - Slovácko
Bohemians - Slovácko
Po dvaceti minutách se zčistajasna prosadili hosté, když na konci pěkné kombinace byl Kalabiška a střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. O malý okamžik později si naběhl Jurečka za obranu Bohemky, v obranné šestnáctce proti němu vyběhl Le Giang a fauloval ho. Sudí Orel tak nedovolený zákrok ocenil pokutovým kopem ve prospěch Slovácka. Míč si vzal střelec Kliment a prudkou střelou k levé tyči zvýšil vedení hostů.

Jenže vzápětí bylo znovu rušno před brankou Le Gianga, z čehož nakonec byla další penalta proti Klokanům po faulu Levina. Exekuce se ujal znovu Kliment, zvolil tentokrát pravou stranu branky a uspěl. První poločas v Ďolíčku v novém roce tak skončil tříbrankovým náskokem hostujícího týmu.

Na nepříznivý vývoj reagoval trenérský štáb Bohemky dvojitým střídáním. Do hry naskočili Puškáč s Vodhánělem. Právě druhého jmenovaného po hodině hry krásnou průnikovou přihrávkou našel Bederka, ale následný úmysl Vodháněla vystihl Kadlec a přihrávku před branku srazil na rohový kop.

Bohemians - Slovácko
Bohemians - Slovácko
Bohemka se ale dočkala. Puškáč si našel odražený míč a jeho pumelici zvládl Nemrava pouze ztlumit a obránce Slovácka už vykopával balon za brankovou čárou. Mohlo být dokonce ještě lépe. Po faulu na Necida nařídil rozhodčí Orel penaltu pro Bohemians. Sám faulovaný Necid ale branku netrefil a Klokani tak stále ztráceli dvě branky.

Vytáhl se ale i brankář Le Giang, když skvěle zlikvidoval střelu Klimenta. Gólově se už ovšem Bohemians neprosadili a se Slováckem prohráli.