V Ďolíčku se body dělily

Ve středečním podvečeru branka nepadla.

V Ďolíčku se body dělily

Proti Opavě si premiéru v nejvyšší soutěži odbyl brankář Bačkovský. Od začátku nastoupil v obraně Krch, v záloze Květ s Vackem a Puškáč v útoku po boku Pulkraba.

V úvodu střílel právě Květ, jenže jeho střelu srazila obrana hostů na rohový kop. Na opačné polovině se z pravé strany hnal na branku Čvančara, ale Bačkovský úmysl vysokého útočníka přečetl a šanci zneškodnil.

Bohemians - Opava
Bohemians - Opava
Po dvaceti minutách se znovu vytáhl brankář Klokanů, když skvěle nadvakrát lapil tvrdou bombu Mondeka zpoza šestnáctky. Šanci měla i Bohemka. Po rohovém kopu hlavičkoval Hůlka, jenže Fendrich se vymrštil k tyči a míč vyrazil. V nastaveném čase ještě pálili Květ a Dostál, ovšem Opava odolala a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Z druhé půle uběhlo dvacet minut, když Vaníček zprava přihrál Květovi, jenž přesnou střelou rozradostnil všechny Klokany. To ovšem změnil videorozhodčí, který kvůli ofsajdu branku zrušil a pokračovalo se za bezbrankového stavu.

Bohemians - Opava
Bohemians - Opava
A takové skóre svítilo na světelné tabuli až do závěrečného hvizdu. Bohemka si tak s Opavou body rozdělila po bezbrankové remíze.