Lednové výkony hráčů na hostování

Přečtěte si, jak se vedlo Klokanům v úvodním měsíci nového roku.

Lednové výkony hráčů na hostování

Zatímco tuzemská nejvyšší soutěž už je v plném proudu, tak druhá liga začíná až na začátku března. Týmy FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mají tedy za sebou polovinu zimní přípravy. V krátkém souhrnu níže se dozvíte, jak se jim dařilo. Mistrovská soutěž začala i pro zástupce Klokanů ve Vietnamu.

Matěj Koubek - jeho Ústí nad Labem se zúčastnilo letošního ročníku Tipsport ligy a v základní skupině na umělé trávě v Horních Počernicích se postupně utkalo s B týmem Slavie a také kolegy z vlastní soutěže, jimiž jsou Varnsdorf a Chrudim. Mladý forvard se gólově prosadil proti Slavii, ale porážku neodvrátil (2:4). V zápasech proti Varnsdorfu a Chrudimi se do střeleckých statistik nezapsal.

Michal Vrána - za druholigovou Vlašim naskočil do duelu na Vyšehradě, kde se trefil nádhernou střelou ze střední vzdálenosti. Více utkání zatím jeho tým neodehrál.

Marvis Amadin Ogiomade - i nigerijský záložník se zapsal mezi vlašimské střelce proti Vyšehradu, když zakončil akci do prázdné branky.

Tuan Anh Le - za vietnamský FC Binh Dinh nastoupil do přípravných klání proti Hanoi FC a Sai Gon FC. Na gólový příspěvek po povinné karanténě zatím čeká.