Jakub Nečas opouští Bohemians

Rychlý útočník přestupuje do Liberce.

Jakub Nečas opouští Bohemians

Dnešním dnem končí bezmála tři a půl leté angažmá rychlého útočníka Jakuba Nečase v Ďolíčku. O odchovance pražské Sparty ve službách Bohemians projevil zájem Slovan Liberec, a tak se čerstvě šestadvacetiletý forvard stěhuje pár dní před koncem přestupového období na sever Čech do týmu Pavla Hoftycha. Původní smlouva s Bohemians měla vypršet k poslednímu červnovému dni tohoto roku.

Hbitý útočník Jakub Nečas se rozloučil se slovy: Děkuju! Tohle je opravdu těžké. Odcházím po docela dlouhý době. Opouštím skvělou partu lidí. Partu, ve které jsme vybudovali kamarádství i opravdové přátelství. Nejenom na hřišti, ale i mimo něj. A to je k nezaplacení. Opravdu moc si toho vážím. Chci poděkovat všem klukům, trenérům i vedení za to, jak se ke mně po celou dobu chovali. Rozcházíme se se vzájemným respektem a já přeju celé bohemácké rodině jenom to nejlepší do dalších dní. Při loučení jsem měl slzy v očích. Bohemku mám rád. Takže ještě jednou DĚKUJI!"

Jeho odchod okomentoval i sportovní ředitel Miroslav Držmíšek: "Chtěl bych jménem klubu vyjádřit Kubovi vřelé díky za jeho výkony a odvedenou práci pro Bohemku. Nejednou svým gólem rozhodl zápas, zvlášť v době, kdy jsme hráli o záchranu. Kádr je aktuálně široký a v útoku máme velkou konkurenci. Měl by složité se prosadit, a proto jsme mu umožnili odchod do jiného týmu."

Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha 1:1 (0:0)
Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha 1:1 (0:0)
Jakub Nečas přišel do Bohemky v srpnu 2017 na hostování, které se po roce změnilo v přestup. V lize za Bohemku nastoupil celkem do 82 zápasů a vstřelil v nich 6 gólů. V sezoně 2018/2019 rozhodl důležitými góly o vítězstvích v Teplicích a v Brně nad Opavou. Na stejný počet branek také nahrál. Klokany nereprezentoval jen na hřišti, ale po březnovém přerušení ligy také v Datart e:Liga Challenge.

Kubovi děkujeme za odvedenou práci a přejeme mnoho úspěchů v další kariéře i v životě!