V Ďolíčku se zrodila remíza

Šance k vidění byly, ale oba brankáři udrželi nulu a utkání skončilo nerozhodně.

V Ďolíčku se zrodila remíza

Do základní jedenáctky Klokanů se vrátil středopolař Levin. Se symbolickou čtyřicítkou na zádech nastoupil v den svých čtyřicátých narozenin kapitán Josef Jindřišek. V Ďolíčku se od úvodu odehrával vyrovnaný souboj. Nadějně vypadal závěr po standardní situaci Květa, jenže hostující obránci zvládli vždy střelu zablokovat.

Bohemians byli aktivní a úspěšně překonávali střed hřiště, ale do vyložených příležitostí se nedostávali. Naopak mohla udeřit Olomouc. Útočník Nešpor už skoro běžel sám na branku, ale ještě než se stihl zbavit obránce, tak proti němu vyběhl Le Giang, jenž sice byl mimo vlastní pokutové území, ale balon zvládl odkopnout pryč.

Bohemians - Olomouc
Bohemians - Olomouc
Skóre se mohlo měnit před přestávkou. Vaníček krásně centroval od rohového praporku a k zakončení se protlačil Hůlka, ovšem brankář Mandous skvělým zákrokem střelu vyrazil a uchránil čisté konto. Vzápětí se o slovo v ofenzivě přihlásili o hosté. Hála přihrál pod sebe Daňkovi, jenže olomoucký mladík střílel mimo tři tyče. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli útočili Klokani směrem na kotel. Právě do branky "pod hodinami" vstřelil Tomáš Necid dvě branky v dresu Klokanů. A třetí mohl přidat deset minut po příchodu z kabin, když vypálil levačkou zpoza šestnáctky, ale Mandous fantasticky ránu vyrazil na rohový kop.

Bohemians - Olomouc
Bohemians - Olomouc
Šanci měla také Sigma. Akci vedl po levé straně Hála a našel v šestnáctce volného Daňka, ten střílel z první, ale skvělý postřeh ukázal Le Giang a střelu na brankové čáře lapil. Pět minut před koncem si po pasu Necida připravil Květ balon k zakončení, avšak se střelou záložníka Bohemians si Mandous poradil.
Bezbrankové skóre vydrželo až do závěrečného hvizdu, a tak si Bohemka připisuje do tabulky bod.