Kapitán oslavil 40. narozeniny

Po utkání na něj čekalo velké překvapení.

Kapitán oslavil 40. narozeniny

V neděli to bylo na den přesně 40 let, kdy se narodil kapitán Bohemians Josef Jindřišek. A na tento den připadl také zápas 19. kola FORTUNA:LIGY mezi Bohemkou a Sigmou Olomouc. I na Hané strávil Josef Jindřišek část své dlouhé kariéry. Prvoligový dres pak oblékal také v Jablonci, kde 16. srpna 2003 debutoval v nejvyšší soutěži.

Bohemians - Sigma Olomouc 0:0
Bohemians - Sigma Olomouc 0:0
První střípek tohoto významného dne byl zveřejněn hodinu před utkáním, kdy jsme fanouškům oznámili, že Pepa do zápasu nastoupí po dohodě s LFA v netradičním dresu s číslem 40. V něm odehrál celé utkání a jeden z vás ho brzy bude moci získat do své sbírky v charitativní aukci, jejíž výtěžek poputuje na konto Nadačního fondu Bohemians. Aby měl Pepa na velký den také památku, dostal před utkáním od klubu z rukou Luďka Klusáčka památeční dres s číslem 40 a letopočtem 1981-2021, tedy rokem narození až doposud. Za potlesku Ďolíčku a přilehlého okolí, zejména tribuny štafle, pak přijímal gratulace od svých spoluhráčů na hřišti, zatímco Ďolíčkem zněl hit Být stále mlád od zesnulého mistra Karla Gotta. Narozeninový dárek Pepovi předal také kapitán Sigmy Vít Beneš.

Samotná oslava včetně předání dalších dárků byla naplánovaná až po utkání, aby se Pepa mohl soustředit na zápas o důležité body. Duel v Ďolíčku přinesl bitvu na těžkém a suchém terénu, ve které se žádný z týmů neprosadil a po bezbrankové remíze se body dělily.

Hlavní překvapení na Pepu teprve čekalo. Samozřejmostí byla jeho účast na pozápasové tiskové online konferenci, kde sdělil novinářům své první dojmy. Během této doby se celý tým přesunul do VIP místnosti, kam po tiskovce dorazil i Pepa a proběhlo promítání speciálního videa. Mediální tým v uplynulých dnech navštívil Pepovu rodnou vesnici Plavy a od jeho rodiny a nejbližších získal přání. Podařilo se mu sehnat i mládežnického trenéra, který Pepovu kariéru výrazně ovlivnil a dá se říci i zachránil. Nechyběl ani sestřih Pepových gólů z Bohemky. Pepa celých 21 minut sledoval video z první řady se zatajeným dechem a slzami v očích. Jakmile video skončilo, rozeznělo se útrobami Ďolíčku ohlušující skandované PEPA JINDŘIŠEK.

Pepa dostal k narozeninám vysněné hodinky.
Pepa dostal k narozeninám vysněné hodinky.
Pepa všem přítomným poděkoval za obrovské překvapení a došlo na další gratulace. Kdo Pepu zná, tak ví, že mu radost udělá dobrý rum, který vždy nazývá "dobrůtkou". Několik takových tedy dostal od zaměstnanců klubu. Spoluhráči mu věnovali bednu Manboxeo, ve které měl další dárky. K bedně je malé páčidlo a zábava spočívá v tom, že obdarovaný si musí dárek vypáčit. Jak je známo, Pepa je velice zručný, tudíž to trvalo jen pár vteřin. Bedna skrývala dres jeho oblíbeného Realu Madrid s jmenovkou PEPA 40 a další "dobrůtky". Naštěstí šlo jen o dárek, neoznamoval se tím přestup. I když Pepa by si ho za svůj přístup k fotbalu rozhodně zasloužil.

Od vedení klubu pak dostal nové hodinky. I ty patří k jeho zálibám a několik jich střídá. Díky komunikaci s jeho manželkou Ivanou jsme věděli, jaké si moc přeje a zároveň si je sám nekoupí, protože je skromný a drahé věci nepotřebuje.Byla to trefa do černého. Hodinky Casio G-Shock pro Pepu nám pomohla dodat společnost Helveti, která navíc přidala slevu 5 % na vybrané modely pro ostatní fanoušky Bohemky. Stačí na stránkách www.helveti.cz zadat slevový kód bohemians.

Video pro Pepu bylo ještě v neděli večer zveřejněno na YouTube kanále Bohemka TV a od té doby sklízí kladné ohlasy. Pokud jste ho neviděli, můžete si ho pustit rovnou pod článkem. Tohle je Pepa Jindřišek...

Bohemka TV