Klokani za výčepem pro dobrou věc

Srdcařské okénko vyneslo pro Nadační fond Bohemians několik tisíc.

Klokani za výčepem pro dobrou věc

Ve čtvrtek 18. února odpoledne se hráči Bohemians David Bartek a Patrik Le Giang stali barmany ve výdejním okénku Rock Café Prague na Národní třídě. Akce s názvem Srdcařské okénko byla tentokrát pod taktovkou Bohemians, hráči čepovali pivo do PET lahví, připravovali svařák a kávu a dokonce malovali porcelán. Konrétně Patrik Le Giang byl jedním zákazníkem požádán, zda by mu hrneček nevyzdobil vlastnoručně nakresleným klokanem. Umělecké dílo to bylo zdařilé a z této inovace nabídky se stal doslova bestseller.

David Bartek a Patrik Le Giang se zúčastnili akce Srdcařské okénko
David Bartek a Patrik Le Giang se zúčastnili akce Srdcařské okénko
Akce trvala čtyři hodiny a předem bylo dáno, že 30 % celkové tržby poputuje na konto Nadačního fondu Bohemians. Částka se nakonec přiblížila k hranici pěti tisíc korun a na tuto hodnotu byla i vedením klubu Rock Café Prague zaokrouhlena. Spolupráce probíhala oboustranně v přátelském duchu. Ředitel RCP Lukáš je dlouholetý permanentkář z Ďolíčku a je tak dost možné, že tato akce nebyla poslední spoluprací s klubem Rock Café Prague.

Děkujeme všem, kteří se zastavili, zakoupili občerstvení a podpořili tím náš nadační fond i Rock Café Prague v této nelehké době. David s Patrikem ke každé objednávce také ochotně rozdávali podepsané kartičky a selfíčka. Na místě byl i klubový fotograf Pavel Jiřík st. Jeho fotogalerii si můžete prohlédnout pod článkem. Pokud se na fotografiích najdete, můžete si je stáhnout a libovolně šířit.