V Ďolíčku se znovu zrodila remíza

V rozmezí sedmi minut padla na každé straně jedna branka.

V Ďolíčku se znovu zrodila remíza

Do základní jedenáctky Klokanů se vrátil útočník Necid a obránce Bederka. Kvůli karetnímu trestu tentokrát nebyl k dispozici záložník Vladislav Levin. V rozestavení se třemi středními obránci nastoupila Bohemka i Dynamo.

Na konci úvodní desetiminutovky měly Budějovice k dispozici přímý kop z dobré pozice. Ránu exekutora Čoliče zvládl Le Giang u své levé tyče vyrazit. Hosté zahrozili o několik minut později. Přízemní centr od Skovajsy prolétl na malé vápno k Brandnerovi, ovšem útočník Dynama zakončil slabě a Le Giang míč lapil.

Bohemians - Dynamo ČB
Bohemians - Dynamo ČB
Bohemka se připomněla po skvělé práci Necida. Forvard Klokanů obral v útočné šestnáctce o balon obránce Talovierova, odcentroval na zadní tyč, kam si nabíhal Vondra a ve skluzu stihl zakončit, ovšem Vorel předvedl výborný zákrok a střelu vyrazil konečky prstů na rohový kop.

Krátce po půlhodině hry si volný míč v šestnáctce našel Javorek, ale brankář Klokanů skokem k pravé tyči balon nadvakrát skryl v náruči. První poločas tak skončil bez branek.

Zkraje druhé půle centroval ze standardní situace Květ a Bederka zakončoval hlavou na přední tyči jen o malý kousek vedle branky Budějovic. I dalšímu zakončení Klokanů přecházel přímý kop. Dlouhý pas Květa sklepl pod sebe Krch a balon si našel Hronek, jenž pálil z voleje levačkou razantně, ovšem nad branku gólmana Vorla.

Bohemians - Dynamo ČB
Bohemians - Dynamo ČB
Utkání se přehouplo do závěrečné dvacetiminutovky a Klokani se radovali. Na přední tyči si své místo instinktivně našel Bartek a přesvědčivě poslal Klokany do vedení.

Jenže vzápětí radost utnul Čolič, jenž proměnil nařízený pokutový kop a vyrovnal stav utkání.