Statistický souhrn vítězného utkání

V článku naleznete jednotlivé faktory dokumentující převahu Klokanů.

Statistický souhrn vítězného utkání

V neděli Bohemians zaslouženě porazili Karvinou. Jednotlivé statistické aspekty, potvrzující převahu Klokanů, naleznete níže.

Klokani vyslali vstříc brance Karviné téměř dvacet střeleckých pokusů. Nejvýraznější převahu měli na začátku druhé půle, kdy vystřelili hned sedmkrát. Hosté si navíc svých pět ze šesti střel připsali až v závěrečné čtvrthodině zápasu. Během utkání se svěřenci trenéra Luďka Klusáčka provinili nedovoleným zákrokem pouze desetkrát. Míč sice držela více Karviná, jenže Zelenobílí byli přímočařejší. To potvrzují i protiútoky, jichž zakončili Klokani střelou hned pět.

Bohemians - Karviná 2:0 (1:0)
Bohemians - Karviná 2:0 (1:0)
Individuálně byl vidět útočník Tomáš Necid, který si připsal hned pět střel a byl ve čtyřech šancích. Výrazně se podílel i na první brance Klokanů. Dobré výkony v posledních zápasech potvrdil záložník Roman Květ, který vybojoval šest faulů na vlastní osobu. Do vedení Klokany poslal Till Schumacher, jenž vytvořil i další dvě příležitosti Bohemians. Mezi jedenáctkou vyvolených byl znovu obránce Daniel Köstl, který získal na soupeři míč sedmkrát.