Necid: Každý bod se počítá

Útočník Tomáš Necid komentuje utkání s Jabloncem.

Necid: Každý bod se počítá

Útočník Tomáš Necid hodnotí bezbrankovou remízu s Jabloncem.

Přihrával jsi na neuznaný gól. Jak jsi situaci viděl?
Upřímně jsem si nemyslel, že by šlo o faul. Úplně dobře jsem souboj ani neviděl. Soustředil jsem se, abych Davida Puškáče přesně před brankou našel přihrávkou.  On to hezky zakončil. Celkově si myslím, že celá akce byla povedená. Je škoda, že gól nakonec nebyl kvůli faulu uznán.

Nakonec jsme tedy v domácím utkání s kvalitním soupeřem získali bod...
Záleží na úhlu pohledu. Remíza je asi spravedlivá. První poločas byl z naší strany dobrý. Nějaké náznaky šancí jsme měli a byli jsme aktivní. Po přestávce se už vyskytly pasáže, kdy nás Jablonec přehrával, ale také my jeho. Všechno ale bylo jen po vápno.

Co stálo za lepším výkonem Jablonce ve druhé půli?
Těžko říct, zda neproběhl nějaký důraznější proslov od trenéra Rady v kabině Jablonce. Začali ovšem hrát aktivněji a nepouštěli nás do šancí. Hráli jsme bohužel jen po vápno.

Bohemians - Jablonec 0:0
Bohemians - Jablonec 0:0
Zápas nabídl i několik nepříjemných soubojů...
Věřím, že nás to do příštích zápasů nijak neoslabí. Pokud z utkání nějaké šrámy mít budeme, tak pevně věřím, že je kluci brzo vyléčí.

Pozitivem ale může být další čisté konto...
Uhraná nula je základ každého úspěchu. Jablonec měl dva nebezpečné útočníky a kluci je zvládli skvěle ubránit. Odehráli to skvěle. Každý bod se počítá. Neprohráli jsme a jedeme dál!