Statistiky z utkání s Jabloncem

Přinášíme tradiční přehled ligového utkání Bohemians.

Statistiky z utkání s Jabloncem

V rámci 25. kola FORTUNA:LIGY remizovala Bohemka bez branek s ambiciózním Jabloncem.

V prvním poločase byla ve hře lepší Bohemka, což dokumentuje také statistika osobních soubojů. Těch vyhráli Zelenobílí 56 z celkových 104. Lepší byli také ve vzduchu s úspěšností 55%. Při presinku zapsali Bohemians úspěch desetkrát a na útočné polovině získali balon v patnácti případech. Oba týmy si připsaly na konto šest střeleckých pokusů. Klokani měli dobrou pasáž v závěrečné čtvrt hodině, kdy zakončili třikrát.

Bohemians - Jablonec 0:0
Bohemians - Jablonec 0:0
Individuálně má za sebou povedené utkání kapitán Josef Jindřišek, který sedmkrát úspěšně napadal protihráče. Obránce Martin Dostál vstoupil do třetí stovky ligových zápasů a desetkrát přerušil akci Jablonce. Do hry nastoupil i mladý Pavel Osmančík, jenž zvítězil v sedmi osobních soubojích. Středopolař Roman Květ získal na soupeři míč jedenáctkrát, z toho šestkrát na útočné polovině.

V celkovém součtu naběhala Bohemka přes 116 kilometrů. Tedy o tři více, než Jablonec. Rychlost 32 km/h vyvinul Jan Vondra a jen o kousek za ním byl Antonín Vaníček. Ve vysoké rychlosti (20 km/h - 25 km/h) strávil 1082 metrů Petr Hronek. Právě on se stal nejběhavějším hráčem Bohemians s 11 857 metry.