Sdělení pro permanentkáře

Vedení Bohemians se zabývá situací držitelů celosezonních vstupenek.

Sdělení pro permanentkáře

Vážení permanentkáři Bohemians, rádi bychom Vás touto cestou informovali, že se vedení klubu aktivně zabývá Vaší situací. I když to navenek není vidět, řešíme formy možné kompenzace, pakliže o ni budete mít zájem. Přestože jsme na riziko uzavřeného stadionu nařízením orgánů veřejné moci před sezonou upozorňovali a je i součástí našich Všeobecných obchodních podmínek, rozhodli jsme se k problému postavit čelem. Velká většina našich permanentkářů patří k dlouholetým příznivcům Bohemky a my Vás nechceme odbýt odkázáním na VOP. Před sezonou jsme věřili, že případné omezení se bude týkat pouze malé části zápasů a kompenzace nebudou třeba. Bohužel to tak není.

V řešení je několik různých variant. Stále věříme, že se v této sezoně ještě alespoň část z Vás do Ďolíčku podívá, proto můžeme jejich podobu upřesnit až s posledním domácím zápasem tohoto ročníku. Právě tehdy bude 100% jasné, o jakou porci zápasů jste přišli.

Zároveň však otevřeně přiznáváme, že budeme doufat i ve Vaše zelenobílé srdce. Bohemka Vás potřebuje. Tribuny jsou prázdné, stánky v Ďolíčku zavřené a pravidelné testování je pro klub dalším výdajem v řádu milionů korun navíc.

Detaily ke kompenzacím Vám zatím nesdělíme, jen Vám touto cestou chceme říct, že nesedíme v Ďolíčku a netváříme se, že problém neexistuje. Naprosto otevřeně Vám říkáme, jaká je současná situace. V této sezoně žádná Plaketa věrného Klokana stačit nebude. Víme to.

Akcionáři, vedení a zaměstnanci Bohemians Praha 1905, a.s.