Hlavním partnerem se stává AUTO JAROV

Bohemians vítají ve svých řadách nového významného partnera.

Hlavním partnerem se stává AUTO JAROV

V současné době se nejen fotbalové kluby potýkají s poklesem příjmů, ale zároveň s nárůstem výdajů. Nemusíme vám dlouze vysvětlovat, že prázdné tribuny, zavřené stánky s občerstvením a mimořádné náklady na testování v souvislosti s koronavirem působí již rok i našemu klubu nemalé finanční ztráty. Proto jsme velmi rádi, že vám v tomto článku můžeme představit nového hlavního partnera fotbalové Bohemky. Tím se stává společnost AUTO JAROV, která bude nejen hlavním partnerem prvoligového A-týmu, ale zároveň také hlavním partnerem Fotbalové akademie Bohemians ve Velvarech a oficiálním partnerem mládeže CU Bohemians.

Velkou zásluhu na nové spolupráci mezi Bohemians Praha 1905 a AUTO JAROV má Družstvo fanoušků Bohemians. „Chtěl bych za Družstvo fanoušků Bohemians poděkovat novému partnerovi AUTO JAROV za finanční podporu naší mládeže, akademie ve Velvarech a samozřejmě Bohemians Praha 1905. Velmi si vážím, že si AUTO JAROV vybralo právě Bohemku jako svého partnera a těším se na dlouhodobou vzájemnou spolupráci,“ řekl pro klubový web člen představenstva DFB David Vodehnal.

Nově vzniklé spolupráce si samozřejmě váží všechny její strany. Za FA Bohemians ve Velvarech poděkoval přímo její ředitel Josef Dobeš: „Děkuji hlavnímu partnerovi Fotbalové akademie Bohemians Praha 1905 – Velvary. Velice si vážím podpory společnosti AUTO JAROV. V dnešní nejisté době má podpora talentované mládeže dvojnásobnou cenu. Právě děti a talentované děti jsou v současnosti opomíjené a nemohou plnohodnotně rozvíjet svůj talent. Proto každý takový čin zasluhuje velké poděkování a úctu.“

I společnost AUTO JAROV je ráda, že se stane součástí Bohemians 1905 a bude podporovat mladé talenty. „Jsme velice rádi, že jsme se mohli stát hlavním partnerem Bohemky. Vážíme si toho, že můžeme být součástí klubu s tak dlouholetou tradicí, který je pro fanoušky druhou rodinou. Podpora mladých a talentovaných sportovců, zvláště v dnešní době, je velice důležitá a jsme rádi že můžeme pomáhat rozvíjet fotbalový talent u mladých sportovců“, říká obchodní ředitel AUTO JAROV Josef Fojtík ml.

Novým hlavním partnerem je AUTO JAROV.
Novým hlavním partnerem je AUTO JAROV.
Společnost AUTO JAROV nabízí komplexní služby pod jednou střechou již od roku 1993. První obchodní dům automobilů je autorizovaným prodejním a servisním centrem osobních a užitkových vozů Volkswagen, Škoda, Audi a Seat. Zároveň nabízí nekoncernovou značku Honda s kompletním sortimentem jejích produktů. Zákazníci si mohou rovněž vybrat ze široké nabídky prověřených zánovních a ojetých vozů, jak na venkovní ploše, tak i v krytém autosalonu.

Servisní zázemí rozšířené o nové prostory, moderní klempírna a lakovna, patří svou špičkovou technologií mezi nejmodernější pracoviště v Evropě. Dále zde najdete prodej originálních doplňků a náhradních dílů, prodej značkového oblečení Alpinestars, autopůjčovnu, vlastní čerpací stanici a mnoho dalšího. Zákazníkům je k dispozici 24 hodin non stop odtahová služba. A samozřejmostí jsou i dvě dobíjecí stanice pro elektro vozy přímo v areálu.

V roce 2013 byla otevřena i druhá provozovna na Praze 4 – AUTO JAROV Kunratice. Právě tato pobočka přivezla nyní do České republiky absolutní novinku, a to program Audi Approved plus, což jsou prověřené ojeté vozy přímo z Německa s garancí stavu kilometrů a technického stavu. Na Jarově se od dubna 2021 nově zařadila do prodeje i sportovní značka Cupra, která pro své majitele znamená jedinečnost, výkonnost a sofistikovanost. Motto AUTO JAROV zní: „Prodejem naše služby nekončí…“

A my bychom mohli dodat: „Podpisem smlouvy naše spolupráce nekončí…“ Věříme, že se jedná pouze o první krůček na dlouhé cestě vzájemného partnerství. Tato spolupráce by kromě výše zmíněných subjektů měla být v budoucnu přínosem i pro vás – fanoušky Bohemians. Společně s AUTO JAROV pro vás chystáme řadu benefitů.

Vítáme AUTO JAROV v Ďolíčku!