Uprostřed týdne jedeme do Příbrami

Klokani zamíří k dalšímu ligovému utkání k Litavce.

Uprostřed týdne jedeme do Příbrami

Po dlouhé době Klokani opět okusí ligový program formou anglického týdne. Po pátečním remízovém duelu s Baníkem Ostrava (1:1) je ve středu čeká tým ze samého spodku tabulky, kterým je Příbram. Ta se od samého začátku ligového ročníku potácí se sestupovými starostmi. A poslední měsíc strávila dokonce na samém dně tabulky. O víkendu ale získala velmi cenné tři body ve Zlíně (1:0), díky čemuž se odpoutala od Opavy a na šestnácté Brno ztrácí tři body, na nesestupové pozice pak bodů sedm. V průběhu jarní části už došlo i k výměně trenéra. Pavla Horvátha nahradil v polovině března Jozef Valachovič. Slovenský kouč zatím ve čtyřech zápasech posbíral pět bodů.

Příbram - Bohemians 3:2 (1:0)
Příbram - Bohemians 3:2 (1:0)
Pod vítězství ve Zlíně se podepsal i obránce Steve Kingue, jenž přišel k Litavce na hostování v únoru z kamerunského Nkufo Academy Sports. V základní sestavě nastoupil i Edrisa Lubega. Ten hostuje v Příbrami z estonského Paide Linnameeskond. Z téhož týmu přišel do Baníku Ostrava i obránce Muhammed Sanneh.

Po zimní pauze naopak už v týmu nefiguruje Isaac Boakye s Peterem Kleščíkem.

O situaci Středočechů mluvil před tréninkem asistent trenéra Erich Brabec: "Pro Příbram je rozhodující každé utkání. Bodovat potřebují pořád a teď se jim to ve Zlíně podařilo. Do zápasu proti nám určitě půjdou s větším sebevědomím, než do těch předcházejících."

Bohemians své utkání odehráli v pátek, naproti tomu Příbram hrála ve Zlíně až v neděli: "Měli jsme o dva dny více na odpočinek oproti Příbrami. Jedná se o klasické venkovní utkání. My se musíme zkoncentrovat a zvládnout ho."

Příbram - Bohemians 3:2 (1:0)
Příbram - Bohemians 3:2 (1:0)
S novým trenérem se Příbram zvedla: "Z mého pohledu hraje Příbram pod novým trenérem koncentrovaněji a nedostávají tak hloupé góly, jako tomu bylo předtím. Tím se posouvají dopředu."

Bohemka nastoupí v Příbrami k utkání ve středu od 15 hodin. Hlavním rozhodčím bude Petr Hocek. Jeho asistenty budou Petr Kotalík s Tomášem Ulrichem. Přítomni budou i videorozhodčí. Nejdůležitější momenty naleznete na našich oficiálních profilech Facebooku, Twitteru a Instagramu.