Kanonáda v Příbrami řečí čísel

Přečtěte si tradiční ohlédnutí za posledním zápasem.

Kanonáda v Příbrami řečí čísel

Bohemians ve středu zavítali na stadion U Litavky, kde porazili domácí Příbram jednoznačným výsledkem. V dnešním článku přinášíme tradiční shrnutí z pohledu statistik.

Klokani hrající v modročerných dresech ukázali skvělou efektivitu, neboť z pěti střel na branku vytěžili čtyři branky. A k tomu jim stačil jen druhý poločas. Během jeho trvání se Bohemka zlepšila i v soubojích, čímž si vydobyla výraznější převahu. I to byl rozdíl oproti prvnímu poločasu, či jeho konci. Svěřencům trenéra Luďka Klusáčka se dařilo také při napadání. Z pětadvaceti případů získali balon šestnáctkrát.

Příbram - Bohemians 1:4 (0:0)
Příbram - Bohemians 1:4 (0:0)
Ve středu obrany tentokrát vedle Daniela Köstla nastoupil jeho jmenovec Krch. Prvně jmenovaný potvrdil dobré výkony a dvanáctkrát získal míč do své moci. Dlouholetý hráč Bohemians poté jedenáctkrát přerušil akci soupeře. Se startem druhé půle přišel do hry Ibrahim Keita, jenž ukázal, že proti Příbrami se mu daří. Ze dvou střel vytěžil dva góly a duel zakončil se stoprocentní úspěšností střelby. Od začátku nastoupil i talent Novák, který se sice neprosadil, ale třikrát úspěšně napadal soupeře. Premiérový ligový gól vstřelil Jan Vondra (rozhovor ZDE) a krom gólu zvítězil v osmi osobních soubojích.