V sobotu večer s fanoušky proti Liberci

Po sedmi měsících se bude hrát utkání Bohemky v Ďolíčku s diváky.

V sobotu večer s fanoušky proti Liberci

Klokany čekají závěrečné čtyři zápasy letošního ročníku FORTUNA:LIGY. V rámci nich budou mít výraznou šanci promluvit i do toho, který tým se bude kvalifikovat do evropských pohárů. První sokem bude ten tabulkově nejbližší, a to Slovan Liberec. Svěřenci trenéra Pavla Hoftycha jsou sice "až" šestí, ovšem na pohárové příčky ztrácí jen tři body. V posledních třech zápasech Liberec neprohrál, když dvakrát zvítězil a jednou remizoval. V trojboji mohl být i stoprocentní, jenže ztratil nadějně rozjeté utkání se Spartou a nakonec bral bod (2:2).

Bohemians - Slovan Liberec 2:1 (0:0)
Bohemians - Slovan Liberec 2:1 (0:0)
K nejproduktivnějším hráčům Liberce se řadí Jakub Pešek, jenž získal v nedávné době také titul Přihraj:Král asistencí. Ve vzdušných soubojích se nejvíce daří Imadu Rondičovi. Jeho útočný kolega Michael Rabušic se může chlubit jinou statistikou. Na svoji osobu získal hned 58 nedovolených zákroků, přičemž on sám fauloval v 59 případech. Nezvykle vyrovnaně vytížení jsou oba brankáři Liberce. Podzimní část odchytal Filip Nguyen, ovšem od konce února už nepřetržitě hájí branku Milan Knobloch.

Liberci bude v sobotním utkání chybět velká opora, a to Michal Sadílek. Absenci okomentoval asistent trenéra Erich Brabec: "Ze Sadílka se stal v posledních zápasech také střelec. Není to jen o tom, že má obrovský akční rádius, ale umí proměňovat šance, do nichž se dostává. Z tohoto pohledu Liberci určitě chybět bude."

Pro Klokany ani za relativně klidné situace v tabulce není nic hotového: "Jde nám o hodně. Do konce soutěže nám ještě zbývá odehrát čtyři zápasy, můžeme získat celkem dvanáct bodů a dostat se v tabulce ještě výš. Pokud bychom některá utkání nezvládli, tak samozřejmě můžeme skončit i níž. Hrajeme se soupeři, kteří usilují o zajištění účasti v evropských pohárech. Jde jim sice o mnohem více, než nám. My ale chceme získávat body i dál a uhrát jich nejvyšší možný počet."

Poprvé od letního odchodu se v Ďolíčku představí Jhon Mosquera: "Myslím, že už nemá smysl se k jeho odchodu vyjadřovat. Jhon dostal nabídku od jiného klubu a odešel. Jeho služby teď využívá Liberec, kde teď Jhon zažívá vydařenou sezonu."

Do sobotního utkání v Opavě za nerozhodného stavu naskočil i mladý obránce Adam Kadlec: "Vyplynulo to ze situace a premiéru zvládl velmi dobře. Kdyby nedisponoval kvalitou, tak bychom ho do utkání nenasadili."

Bohemians - Slovan Liberec 2:1 (0:0)
Bohemians - Slovan Liberec 2:1 (0:0)
Utkání se hraje v Ďolíčku od 19:30 hodin. Hlavním sudím bude Jan Machálek a jeho asistenty Ivo Nádvorník s Janem Dohnálkem. V přímém přenosu bude duel vysílat stanice O2 TV Sport. O zásadních momentech budeme informovat na sociálních sítích.

Apelujeme na fanoušky, kteří již mají vyměněnou vstupenku, aby měly připraveny dokumenty pro vstup na stadion (doklad totožnosti, vstupenku, screeningový formulář, test/potvrzení o dokončeném očkování či prodělání nemoci covid-19 v posledních devadesáti dnech). Pokud se nestihnete otestovat, můžete si jednoduše zarezervovat termín odběrového místa, které bude v sobotu přímo před Ďolíčkem.

>>>> REZERVAČNÍ SYSTÉM <<<<

Prosíme vás také o dodržování opatření a důkladné přečtení všech opatření, které je nutné v Ďolíčku dodržovat.

CO PŘEDKLÁDÁTE U VSTUPU?
1. Jeden z těchto dokumentů:
• Negativní PCR test potvrzený odběrovým centrem nebo zdravotnickým zařízením starý maximálně 48 hodin od výkopu, tedy od 6. 5. od 19:30.
• Negativní antigenní test potvrzený odběrovým centrem nebo zdravotnickým zařízením starý maximálně 48 hodin od výkopu, tedy od 6. 5. od 19:30.
• Lékařské potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 v uplynulých 90 dnech.
• Potvrzení Ministerstva zdravotnictví o dokončeném očkování, kdy od aplikace konečné dávky uplynulo alespoň 14 dnů.
2. Vyplněný screeningový formulář, který si stáhnete pod článkem. Teplota vám bude změřena u vstupu.
3. Vytištěnou vstupenku se jménem shodným s testem, formulářem a dokladem.
4. Doklad totožnosti pro kontrolu shody s testem, formulářem a vstupenkou.


Důrazně doporučujeme přečíst TENTO ČLÁNEK.